Maandag was het eíndelijk zover: het zoontje van Meghan en Harry werd geboren. Maar de naam van de kleine spruit is nog niet bekend of de familieruzies lijken alweer op te laaien. De halfzus van de hertogin, Samantha, heeft dan ook haar woordje klaar.

In een interview met Daily Mail laat Samantha weten dat ze erg blij is met de geboorte van haar neefje. Toch hoopt ze ook dat de komst van deze kleine spruit ervoor zal zorgen dat het contact tussen Meghan en de rest van de familie verbeterd. Ze is er dan ook zeker van dat baby Sussex zal opgroeien tot een 'buitengewone man'. Ze laat weten: 'We hebben onze familie uitgebreid en nu is het Meghans beurt.'

Article continues after the ad

Thomas Markle

Hoewel Thomas niets dan goede woorden had na de geboorte van zijn kleinzoon, is het Samantha die olie op het vuur gooit. Ze hoopt echt dat Meghan haar vader deel laat uitmaken van het leven van het pasgeboren jongetje. 'Meghan is immers zijn baby', vervolgt ze. Het leven is volgens de halfzus dan ook tekort om geen contact met elkaar te hebben en de hertogin moet vooral niet vergeten dat ze ook nog familie heeft in Amerika. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP