Thomas Markle jr. heeft zijn excuses aangeboden aan Meghan en de rest van zijn familie. De 52-jarige halfbroer van de hertogin van Sussex, die vrijdag dronken van de weg werd geplukt in de Amerikaanse staat Oregon, zegt spijt te hebben van de schande die hij zijn familie heeft bezorgd.

Thomas houdt wel vol dat hij niet te veel had gedronken. De blaastest die hij ter plekke moest ondergaan gaf een te hoog alcoholpercentage aan als gevolg van medicijnen die hij gebruikt, zei Markle tegen The Mirror. Thomas zou na een ruzie met zijn 38-jarige verloofde Darlene Blount de auto hebben gepakt om escalatie te voorkomen. "Daarom was ik zo laat nog onderweg."

Article continues after the ad

Spijt

Markle moest over een lijn lopen, iets wat hij "onmogelijk" kon vanwege pijn aan zijn been. "En toen ben ik gearresteerd." De laatste maanden kwamen Thomas en zijn verloofde vaker in aanraking met de politie. "We willen echt samen zijn, maar we moeten stoppen met alcohol", realiseert Markle zich. "Ik heb echt spijt van de schande die ik mijn familie heb bezorgd en ik hoop dat zij mij, net als Meghan, kunnen vergeven."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP