Heel goed nieuws voor Meghan Markle. De verloofde van prins Harry mocht gisteren mee naar Westminster Abbey met haar koninklijke schoonfamilie. 

Gisteren werd de viering van Commonwealth Day gehouden in de Westminster Abbey. De hele Engelse koninklijke familie was aanwezig. Tijdens deze dag wordt er stilgestaan bij het Gemenebest, de verzamelnaam van alle 53 landen waarvan koningin Elisabeth het hoofd is. En daar mocht Meghan dus bij zijn. 

Kate Middleton

Het is bijzonder dat Meghan nu al mee mag naar een officieel bezoek. Kate Middleton mocht pas na haar bruiloft met prins William samen gezien worden met de Engelse koningin in het openbaar. Dat het bij Meghan vóór het huwelijk al zover is, betekent een grote stap voor haar inburgering in het Engelse koningshuis.

Meezingen

Op Twitter is een video verschenen waarin we Meghan zien zingen - althans, ze probeert het, want ze schiet in de lach zodra ze Harry bezig ziet. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter

Tijdens de lancering van Meghan's kookboek Together: Our Community Kitchen stonden er heel veel lekkere hapjes op tafel. Dat vond prins Harry ook...

Wanneer prins Harry stiekem wat eten probeert te stelen, wordt hij op heterdaad betrapt door een cameraman. Prins Harry loopt met een grote boog om de tafel om nog wat extra's te pakken en hij verstopt het zorgvuldig achter zijn rug. Als Harry door heeft dat hij wordt gefilmd, geeft hij een grote grijns richting de camera. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty images