Heel goed nieuws voor Meghan Markle. De verloofde van prins Harry mocht gisteren mee naar Westminster Abbey met haar koninklijke schoonfamilie. 

Gisteren werd de viering van Commonwealth Day gehouden in de Westminster Abbey. De hele Engelse koninklijke familie was aanwezig. Tijdens deze dag wordt er stilgestaan bij het Gemenebest, de verzamelnaam van alle 53 landen waarvan koningin Elisabeth het hoofd is. En daar mocht Meghan dus bij zijn. 

Kate Middleton

Het is bijzonder dat Meghan nu al mee mag naar een officieel bezoek. Kate Middleton mocht pas na haar bruiloft met prins William samen gezien worden met de Engelse koningin in het openbaar. Dat het bij Meghan vóór het huwelijk al zover is, betekent een grote stap voor haar inburgering in het Engelse koningshuis.

Meezingen

Op Twitter is een video verschenen waarin we Meghan zien zingen - althans, ze probeert het, want ze schiet in de lach zodra ze Harry bezig ziet. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP

De Deense kroonprins Frederik verscheen bont en blauw in het openbaar. Bij een bezoek aan Food Nation vertelt hij wat er gebeurd is.

Hij is namelijk van de trap gevallen toen hij even niet aan het opletten was. Hij wil iedereen dan ook waarschuwen: 'Je moet niet op je mobiele telefoon kijken als je de trap afloopt. Dat kan snel misgaan.' Positiever nieuws is dat de kroonprins tijdens het bezoek aan Food Nation ook bekend maakte dat hij de beschermheer wordt van het programma. Hierdoor krijgt de Deense voedselcultuur meer aandacht.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Telegraaf | Beeld: Francis Joseph Dean (Hollandse Hoogte)

Vandaag is de eerste officiële dag van het zwangerschapsverlof van Kate Middleton. Kate is in april uitgerekend, maar volgens haar echtgenoot kan ze ieder moment bevallen.

Door: Channan Foppen (Libelle)

Kate kan nu eindelijk van haar welverdiende rust gaan genieten, maar het kan zomaar zijn dat die rust niet lang gaat duren. Ze mag dan wel pas over een paar weken uitgerekend zijn, prins William zou afgelopen dinsdag tegen Beatle Ringo Starr hebben gezegd dat Kate ‘elk moment vanaf nu’ kan bevallen.

Troonopvolging

Het is niet bekend of het derde kindje van de Britse royals een jongen of een meisje is. De jongste spruit wordt de vijfde in lijn voor de troonopvolging. Na zijn broer George en zus Charlotte.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Door: Libelle | Beeld: ANP