Heel goed nieuws voor Meghan Markle. De verloofde van prins Harry mocht gisteren mee naar Westminster Abbey met haar koninklijke schoonfamilie. 

Gisteren werd de viering van Commonwealth Day gehouden in de Westminster Abbey. De hele Engelse koninklijke familie was aanwezig. Tijdens deze dag wordt er stilgestaan bij het Gemenebest, de verzamelnaam van alle 53 landen waarvan koningin Elisabeth het hoofd is. En daar mocht Meghan dus bij zijn. 

Kate Middleton

Het is bijzonder dat Meghan nu al mee mag naar een officieel bezoek. Kate Middleton mocht pas na haar bruiloft met prins William samen gezien worden met de Engelse koningin in het openbaar. Dat het bij Meghan vóór het huwelijk al zover is, betekent een grote stap voor haar inburgering in het Engelse koningshuis.

Meezingen

Op Twitter is een video verschenen waarin we Meghan zien zingen - althans, ze probeert het, want ze schiet in de lach zodra ze Harry bezig ziet. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Hoera! Prins William is vandaag 36 jaar geworden. Hoewel het niet gebruikelijk is dat leden van het Britse koningshuis op hun verjaardag geplande afspraken hebben, ging prins William vandaag op bezoek bij een revalidatiecentrum. 

De hertog van Cambridge brak met zijn bezoek met de traditie. Hij woonde op zijn verjaardag een openingsceremonie bij van het Defense and National Rehabilitation Centre in Northampton. 

Catherine

Naar verluidt viert hij zijn geboortedag met zijn vrouw Catherine en hun drie kinderen. Op Twitter bedankte hij iedereen voor de verjaardagswensen die hij heeft ontvangen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Onze koningin doet het al jaren: haar kleren vaker dan één keer dragen. Ook Meghan trekt de 'stoute schoenen' aan en verschijnt in de hakken die ze op haar huwelijk droeg. 

De gelegenheid? Het huwelijksfeest van het nichtje van prinses Diana. Qua jurk gaat de hertogin wel voor een nieuw ontwerp, namelijk voor een blauw-witte variant van ontwerper Oscar de la Renta.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte