Met egards omringd

Als koning Willem-Alexander en zijn gezin met het regeringstoestel PH-KBX naar hun zomerhuis in het Griekse Kranidi vliegen, worden ze met alle egards omringd. Géén gesjouw met zware koffers, géén ellenlange rij voor de incheckbalie, géén discussies met de grondstewardess over te grote handbagage, géén paspoort dat gescand moet worden door de marechaussee en vooral géén vertraging – de oranje/witte Fokker 70 krijgt op elke luchthaven ter wereld te allen tijde voorrang op andere vertrekkende vliegtuigen (behalve natuurlijk als er gelijktijdig een koning van een groter land vertrekt). Zó kom je aardig relaxed op je vakantieadres aan.

Budget vliegen

Hoe anders verliep de vlucht van neef Bernhard, zijn vrouw Annette, hun dochter Isabella en zoons Samuel en Benjamin plus een meereizend vriendinnetje vorige week: ze vlogen met de Spaanse prijsvechter Vueling – bekend om de goedkope tickets – naar Ibiza, waar de ondernemende prins sinds 2015 een villa met zwembad bezit. Oplettende medepassagiers viel het op hoe ontspannen en geduldig Bernhard en zijn gezin in de rij stonden tijdens het boarden op Schiphol en bij het wachten op de koffers op het vliegveld van het populaire eiland. Het enige waarmee Bernhard nog een béét-je opviel tussen de vrolijke vakantiegangers was zijn forse bril. In de turquoise zee zal hij later deze week met zijn duikbril echter helemáál ondergaan in de massa... 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Getty Images

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP