Het is niet niks om huis en haard te verlaten voor de liefde. Prins Harry pakte zijn koffers om met zijn vrouw Meghan Markle en hun zoontje Archie naar Canada te verhuizen, maar het verlangen naar het thuisfront lijkt steeds groter te worden.

Volgens een anonieme bron van The Sun voelt hij zich maar een vreemde eend in de bijt in Canada. Lastig, omdat Meghan zich juist wél helemaal op haar gemakt voelt en juist op begint te bloeien. De prins mist vooral zijn vrienden thuis, met als gevolg dat hij veel contact zoekt via zijn telefoon, misschien wel 24/7. 'Harry mist gewoon zijn vrienden, dat zou iedereen hebben. Hij zit in een WhatsApp-groep met vrienden die hij al jaren kent. Ze sturen constant foto’s naar elkaar en hebben zelfs nog meer contact dan voorheen', verklaart de insider.

Article continues after the ad

Broer

Maar broer William zou geen appjes hoeven te verwachten, aldus een vriend van de familie in People. De twee zouden niet bepaald vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan en liggen in de clinch sinds William de prins waarschuwde om niet bij Markle in te trekken. 'Ze zijn niet als vrienden uit elkaar gegaan, maar zijn vooral blij dat het nu allemaal achter hen ligt. Ze willen gewoon gelukkig zijn, wie kan hen dat kwalijk nemen?'

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.