Eloise mag dan wel een gravin zijn, ze is ook gewoon een student. En dat betekent soms ook wat mindere leuke dingen die er op de planning staan.

'Bijna tentamens 😩', verzucht ze zich op Instagram. 'Maar het leren gaat gelukkig wel prima.' Vervolgens vraagt ze nog aan haar volgers: 'Hebben jullie nu toetsweek of tentamens?'

Article continues after the ad

Offline

Toch snap niet iedereen dat Eloise weer terug is op Instagram. 'Ik dacht dat je off-line zou zijn😂', merkt iemand op. Dat wil ze wel even rechtzetten: 'Nee alleen zondag :).' De gravin deed zondag mee aan een actie van het tijdschrift LINDA.meiden. Het blad riep zijn lezers op om een dagje offline te gaan. 

Telefoon

'De reden dat ik dit doe is omdat ik merkte dat ik vorig jaar veel te veel op mijn telefoon zat en heel veel dingen uitstelde die eigenlijk moesten gebeuren. Dat wil ik veranderen en daarom doe ik mee met deze actie', legde Eloise uit. 'Ik hoop dat jullie meedoen. Het lijkt me leuk als we dit allemaal samen kunnen doen.'

Instagram

Eloise, die haar oproep ook in het Engels deed, is sinds vorig jaar zichtbaar actief op Instagram. In een paar maanden tijd verzamelde ze meer dan 227.000 volgers.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.