Eloise van Oranje is in korte tijd extreem populair geworden op Instagram. Iets wat ze totaal niet zag aankomen. Dat betekent ook een dagtaak erbij. Om daar voor even vanaf te zijn, ging ze zondag offline. 

Het is haar behoorlijk goed bevallen.

Article continues after the ad

Offline op zondag

'Heel veel mensen wilden weten hoe het was om dag offline te gaan. Natuurlijk was het maar een dag, dus dat heeft niet hetzelfde effect als een week of maand, maar eigenlijk was het heel fijn om te doen', zo laat ze in haar stories op Instagram weten.

Studeren

Eloise moest zondag leren, dus een dagje geen telefoon kwam heel goed uit. ' Ik kon leren zonder afleiding. Dat was heel fijn. Ik denk dat ik het echt vaker ga doen. Want ik miste m’n telefoon ook totaal niet, wat ik niet had gedacht.'

Niet alleen Eloise deed mee aan de actie 'ga offline', maar meerdere bekende Nederlanders. De actie is in het leven geroepen door de nieuwe LINDA.meiden. 

Weg telefoon

'LINDA.meiden vindt het na dit jaar waarin onze schermtijd door het dak ging tijd voor één goed voornemen: die telefoon wat vaker wegleggen. Om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij een goed voornemen blijft roept LINDA.meiden haar lezers – met het uitkomen van deze editie – op om als kick-start van dit goede voornemen 1 hele dag offline te gaan op zondag 10 januari #IKGAOFFLINE', aldus het blad.

Bron: Instagram/LINDA. Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.