De inwoners van Monaco houden hun hart vast: zal Charlène (43) van prins Albert (62) scheiden als duidelijk wordt dat hij daadwerkelijk een buitenechtelijk kind heeft verwekt? Zijn vermeende Braziliaanse minnares heeft hem namelijk voor de rechter gesleept in een poging de vorst te dwingen hun dochter te erkennen. Maar uit recente woorden van Charlène blijkt dat ze haar man nooit zal verlaten. En daar heeft ze een emotionele reden voor.

Voor de rechtbank

Prins Albert van Monaco wordt eerdaags voor de rechtbank van Milaan verwacht. Een Braziliaanse vrouw, die claimt een affaire met de Monegaskische vorst te hebben gehad en een dochter van hem te hebben gekregen, sleept hem voor de rechter. Zijn vermeende dochter is inmiddels al vijftien. Vorig jaar september schreef zij prins Albert een brief, waarin onder meer stond:  ‘Ik begrijp niet waarom ik opgroeide zonder vader. En nu ik je gevonden heb, wil je me niet zien.’

Article continues after the ad

Ontkenning

Haar moeder beweert de prins destijds in Brazilië te hebben ontmoet en tijdens hun korte romance ook met hem op reis te zijn geweest naar de Verenigde Staten, Frankrijk en Rusland. Ook zegt zij dat ze Albert destijds heeft verteld in verwachting van hem te zijn en dat hij toen alle banden met haar heeft verbroken. Waarom ze hem nu pas voor de rechter sleept en dat niet direct na de geboorte van haar dochter heeft gedaan, heeft te maken met het feit dat het kind vragen is gaan stellen over haar vader. Albert ontkent echter dat hij de verwekker van het meisje is. Zijn advocaat Thierry Lacoste liet onlangs weten dat de aantijgingen nergens op zijn gebaseerd.

Beeld: Brunopress
Dit artikel komt uit Story. Editie 05 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.