De geruchtenmolen over de naam van de baby van Meghan en Harry draait al maanden op volle toeren. Nu de uitgerekende datum steeds dichterbij komt, zijn er twee namen die er met kop en schouders bovenuit springen. Want vernoemt de prins zijn eerste kind naar zijn moeder?

Bookmakers zien namelijk dat de naam Diana razend populair is bij het gokken. Fans denken dan ook dat het stel een meisje krijgt, hoewel daar nog niks over bekend is gemaakt. Het zou niet de eerste keer zijn dat de prinsen een emotioneel eerbetoon brengen aan hun overleden moeder. Ook het dochtertje van prins William, Charlotte, heet voluit Charlotte Elizabeth Diana. Wat mooi!

Victoria

Toch is er ook nog een andere naam in de running: Victoria. Dit zou een verwijzing zijn naar koningin Victoria. Daarnaast zijn er nog een paar jongensnamen waarop veel wordt ingezet, maar dat is beduidend minder dan op de meisjesnamen. Wordt het een royal prince dan denken fans dat het mannetje Albert of Philip gaat heten. Wat het uiteindelijk gaat worden, dat weten alleen Meghan en Harry.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP