Van Hollywoodactrice tot Britse royal; Meghan Markle heeft het ver geschopt. Maar het succes is haar niet aan komen waaien. De aanstaande echtgenote van prins Harry verdiende een aantal jaar geleden op een héél andere manier een zakcentje bij... 

Bijzonder cv

Nu Meghan officieel lid wordt van het Britse koningshuis, is het graven in haar verleden begonnen. De Amerikaanse website TMZ heeft een interessant cv van de actrice in handen. Daar staat op dat ze sporten als basketbal, golf, paardrijden, snowboarden en zwemmen beheerst, net als tientallen dansstijlen en drie talen. Muzikaal is ze ook, ze zingt pop en country, en speelt gitaar en drums. 

Pikante pakjes

Maar de beeldschone brunette heeft nog meer talenten. Zo geeft ze zichzelf de titels van dj en masseuse. Maar er staat ook een titel op waar Queen Elizabeth ongetwijfeld niet blij mee zal zijn... Volgens TMZ staat er op haar cv dat ze stripper is. Wanneer Meghan zich in pikante pakjes heeft gehesen, is niet duidelijk. Maar de website zegt nu wel een vermoeden te hebben waarom de prins zo snel op zijn knieën is gegaan.

Article continues after the ad

Beeld: ANP