Van Hollywoodactrice tot Britse royal; Meghan Markle heeft het ver geschopt. Maar het succes is haar niet aan komen waaien. De aanstaande echtgenote van prins Harry verdiende een aantal jaar geleden op een héél andere manier een zakcentje bij... 

Bijzonder cv

Nu Meghan officieel lid wordt van het Britse koningshuis, is het graven in haar verleden begonnen. De Amerikaanse website TMZ heeft een interessant cv van de actrice in handen. Daar staat op dat ze sporten als basketbal, golf, paardrijden, snowboarden en zwemmen beheerst, net als tientallen dansstijlen en drie talen. Muzikaal is ze ook, ze zingt pop en country, en speelt gitaar en drums. 

Pikante pakjes

Maar de beeldschone brunette heeft nog meer talenten. Zo geeft ze zichzelf de titels van dj en masseuse. Maar er staat ook een titel op waar Queen Elizabeth ongetwijfeld niet blij mee zal zijn... Volgens TMZ staat er op haar cv dat ze stripper is. Wanneer Meghan zich in pikante pakjes heeft gehesen, is niet duidelijk. Maar de website zegt nu wel een vermoeden te hebben waarom de prins zo snel op zijn knieën is gegaan.

Beeld: ANP

Prinses Diana stond heel graag voor de camera van Patrick Demarchelier. Maar nu ligt de fotograaf onder vuur; hij wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. 

Beschuldigingen

Patrick Demarchelier heeft een aantal wereldberoemde portretten van Diana gemaakt. Maar nu claimt een ex-assistent dat de fotograaf haar lastigviel op negentienjarige leeftijd. Ze ging erop in omdat ze bang was om haar baan te verliezen. Patrick zou ook andere modellen bij de borsten hebben gegrepen volgens The Boston Globe. "Ik herinner me veel fotoshoots met tienermodellen, waarbij Patrick zijn medewerkers naar huis stuurde, en we ‘s anderendaags naaktfoto’s van de meisjes aantroffen in de donkere kamer," vertelt de ex-assistente. De fotograaf ontkent de beschuldigingen in alle toonaarden.

 

#diana in @britishvogue editor #annaharvey hair by @sammcknight1 makeup by @marygreenwell

Een bericht gedeeld door Patrick Demarchelier (@patrickdemarchelier) op

Beeld: ANP

Over iets minder dan twee maanden is Kate Middleton uitgerekend van haar derde kindje. Het stel heeft al twee kinderen. Op 22 juli 2013 kregen ze George, op 2 mei 2015 gevolgd door Charlotte. 

In het Verenigd Koninkrijk rennen de mensen al massaal naar de wedkantoren om in te zetten op het geslacht, gewicht en de naam van de baby van Kate en William. Bizar. Het wedkantoor Paddy Power heeft zelfs alle weddenschappen tijdelijk on hold gezet. Dit omdat de meerderheid namelijk al zijn geld inzet op de naam Mary. Zal dit dan de naam worden van het derde kindje van Kate en William? 

Mary

Mary is een van de middelste namen van Koningin Elizabeth en het was ook haar grootmoeders naam, Queen Mary, getrouwd met George V.

Beeld: ANP | Bron: Elle