Naar verluidt laat koningin Máxima het momenteel ingrijpend verbouwde woonpaleis Huis ten Bosch inrichten en decoreren door een schatrijke interieurontwerpster, die is getrouwd met Willem-Alexanders beste vriend. Dat zou opmerkelijk zijn, want de indruk zou kunnen ontstaan dat die eervolle werkopdracht een ‘onderonsje’ betreft.

Professionele hulp

Vooral voor Máxima breken drukke tijden aan; ze is persoonlijk betrokken bij de inrichting van het voormalige woonpaleis van haar schoonmoeder, prinses Beatrix. Naar verluidt heeft Máxima daarbij professionele hulp ingeroepen van Mariska Dietz (48). Deze interieurontwerpster is de tweede vrouw van Theo Dietz (64), geschat op 110 miljoen euro privévermogen en één van de beste vrienden van de koning.

Gouden kranen

Dat alle onderdanen niets te zien krijgen van het privéleven van de koninklijke familie zorgt voor groeiende ergernis bij de bekende koningshuisexpert Fred Lammers, die tientallen boeken over de Oranjes schreef. ‘De ene keer lekt uit dat ze gouden kranen willen hebben, dan weer moet er in Griekenland een hek van bijna een miljoen euro om het vakantiehuis. Om maar niet te spreken over al die verkwistende vluchten met het regeringsvliegtuig die ze maken. Nu duikt er kennelijk een dame op die op onze kosten haar creatieve kunsten op Huis ten Bosch mag loslaten. Want geloof maar niet dat de Oranjes dat zelf betalen,’ verklaart 
Lammers. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP