"Een baby-wonder op haar 46e," luidt de kop van het Duitse blad Adel Exklusiv. Haar wijde mantels, platte schoenen en brede glimlach zeggen volgens de Duitse media genoeg. 

Lees ook: Dit prinsesje lijkt het meest op Máxima

Vierde kindje

Het blad schrijft dat de baby heel erg welkom is bij het koningspaar. Willem-Alexander zou vurig hopen op een prinsje waarmee hij kan voetballen. Volgens de Duitse media is een vierde kindje een grote wens van Willem-Alexander en Máxima. "Natuurlijk heeft Máxima zich vooraf laten onderzoeken en ze heeft groen licht van haar medische staf gekregen," staat in het blad. 

Strakkere kleding

Adel Exklusiv claimt dat de koning zijn vrouw regelmatig over haar buikje streelt. Bovendien lijkt Máxima's kleding steeds strakker te zitten. De Rijksvoorlichtingsdienst geeft geen reactie op het bericht uit Duitsland. De Duitse media brengen wel vaker geruchten over Máxima en een zwangerschap in de wereld, vorig jaar zou ze nog een tweeling verwachten (zie video).

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP