Het zal niemand verbazen als alle Britse royals een privéjet gebruiken om de wereld over te vliegen. Niet is echter minder waar. William, Kate en hun 3 kinderen zijn donderdagochtend met een budgetvliegmaatschappij naar de Schotse Hooglanden gevlogen. Ze gingen daar bij koningin Elizabeth en prins Philip op bezoek. 

Het verschil met Harry en Meghan is dan ook heel groot. Zij gebruiken voor dat soort tripjes keer op keer een privéjet. In de afgelopen twee weken hebben de hertog en hertogin van Sussex de privéjet maar liefst 4 keer gebruikt. Dat terwijl William en Kate dus kozen voor het lekker goedkope Flybe. Zij betaalden voor het hele gezin ongeveer 400 euro, terwijl Harry En Meghan minstens 22.074 euro hebben uitgegeven aan het huren van hun privéjet.  

Normale familie

Sommige passagiers hadden pas tijdens het uitstappen door dat William en Kate bij hen in het vliegtuig zaten. “Eerder tijdens de vlucht had ik wel het gevoel iemand te herkennen, maar ik dacht dat het een voetballer was”, vertelt een van de passagiers. “Plotseling stonden William, Kate en de kinderen op om het vliegtuig te verlaten. Ze leken een gewone familie. Ik kon mijn ogen niet geloven.” Ook zij dacht dat de Royals in een privéjet zouden vliegen. “Je verwacht niet dat je royals ziet in een vliegtuig van een budget vliegmaatschappij.”

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: GettyImages