Paragnost Peter van der Hurk kijkt bij verschillende royals én BN'ers in de toekomst. Deze keer bij Estelle Cruijff. 

‘Estelle Cruijff staat open voor een nieuwe relatie. Zij is geen vrouw om alleen te zijn. Ze wil niets liever dan weer een leven opbouwen met een man. Toch zal haar dat in 2018 niet lukken. Voor haar staat het nieuwe jaar in het teken van werken. Er worden haar goedbetaalde klussen aangeboden. De geruchten over een verzoening met ex-geliefde Badr Hari zijn onzin. Estelle en Badr zijn louter vrienden. Ik zie Estelle komend jaar opnieuw verhuizen. Ook krijgt ze gezondheidsklachten die zich uiten in zware vermoeidheid. Het is de schildklier die haar parten gaat spelen.’

Beeld: ANP 

Kate Middleton is maandagochtend opgenomen in het ziekenhuis. De zwangere echtgenote van prins William zou op zijn begonnen aan de bevalling van hun derde kind.

St. Mary's Hospital

Dat meldt Kensington Palace maandag. De hertogin van Cambridge is eind april uitgerekend, maar een exacte datum is nooit gegeven. De pers staat al enkele dagen opgesteld bij het St. Mary's Hospital in Londen. Middleton is met de auto naar het ziekenhuis gebracht en haar echtgenoot is bij haar. Verdere informatie geeft Kensington Palace nog niet.

Troonopvolging

Het derde kind van het kroonprinselijk paar wordt vijfde in de Britse lijn van troonsopvolging. Indien koningin Elizabeth (91) overlijdt, wordt zij opgevolgd door prins Charles (69), daarna volgen kroonprinsen William (35) en George (4). Prinses Charlotte (2) is vierde in de lijn.

Beeld: ANP | Nu.nl

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)