Het lijkt geen toeval dat de Britse prins Andrew en zijn ex Sarah Ferguson genoten van een romantisch diner rond wat hun 31-jarig huwelijksjubileum geweest had kúnnen zijn. Sarah heeft altijd gehoopt ooit weer een liefdeskoppel met Andrew te vormen. Gaat haar wens nu dan eindelijk in vervulling?

Lees ook: Bekijk hier nu al de documentaire over prinses Diana

Intiem feestje

Als alles was gegaan zoals het in een sprookjeshuwelijk hoort te gaan, hadden de Britse prins 
Andrew en Sarah 
Ferguson op 23 juli hun 31-jarig huwelijksjubileum kunnen vieren. Het liep echter anders. In 1996 tekende het prinselijk paar de scheidingspapieren. Maar wellicht hebben ze tóch een heel klein intiem feestje gevierd. Want Andrew en Sarah werden rond hun trouwdatum gespot terwijl ze romantisch dineerden in hartje Londen. Vooral Sarah zal hebben genoten van de avond. Ze heeft nooit de hoop opgegeven dat zij en Andrew ooit weer een liefdeskoppel zullen vormen.

Onverwoestbaar

En hun vriendschap lijkt onverwoestbaar, wát Sarah ook doet. Andrew vergaf haar zelfs toen ze over zijn rug geld probeerde te verdienen. Een journalist deed zich voor als een rijke zakenman, en Sarah beloofde hem voor een bedrag van 500.000 pond (met een aanbetaling van 40.000 pond) met prins 
Andrew in contact te brengen. ‘Zorg voor mij en hij zal voor u zorgen. U krijgt er tien keer zoveel voor terug.’ Het door de journalist stiekem gefilmde gesprek zorgde in Groot-Brittannië voor een enorm schandaal, maar tastte de relatie van Andrew en Sarah niet aan. De prins staat ook áltijd klaar voor zijn ex, die niet bepaald voor het geluk geboren lijkt te zijn.

Nieuwe minnaar

Maar van een liefdesrelatie tussen Andrew en Sarah kwam het niet meer. En dat leek ook geen mogelijkheid meer toen Sarah drie jaar geleden verliefd werd op de acht jaar jongere internetondernemer Manuel Fernandez. Ze kocht samen met hem in Zwitserland chalet Helora in het mondaine skioord Verbier – voor 17 miljoen euro. Daar wilde Sarah de rest van haar leven met Manuel doorbrengen, maar het heeft niet zo mogen zijn. Vorig jaar verbrak hij de relatie. Andrew heeft na de scheiding van Sarah geen nieuwe liefde gevonden, dus niets staat de twee in de weg om de draad weer op te pakken. Het is alleen de vraag of Andrew dat net zo graag wil 
als Sarah...  

Lees het hele verhaal nu in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Will Oliver (ANP)

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP