Koningin Máxima is ver van haar drie dochters verwijderd. Ze begon vanochtend aan haar werkbezoek in Da Lat in Vietnam. Uiteraard geheel in stijl!

Article continues after the ad

Lees ook: Zó ziet de moeder van koningin Máxima eruit

Okergeel

Onze koningin schittert in het okergeel in het centrale hoogland van Vietnam. Vandaag staan er verschillende uitstapjes op het programma zodat Máxima kan ervaren hoe in Vietnam wordt gewerkt aan verbetering van de toegankelijkheid van financiële diensten. De koningin kwam uit  Ho Chi Minh-stad, waar ze gedurende het werkbezoek verblijft.

Financiële diensten

Máxima is in Vietnam voor een driedaags werkbezoek voor haar werk voor de Verenigde Naties. Buiten de grote steden van Vietnam heeft slechts 27 procent van de bevolking een bankrekening of verzekering. Het land heeft Máxima, die specialist is op het gebied van toegang tot financiële diensten, om advies gevraagd. De royal kan tijdens het werkbezoek zelf ervaren hoe het in Vietnam geregeld is en voert meerdere gesprekken met officials. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP