De scheiding van prins Louis van Luxemburg en Tessy Antony heeft een lelijke wending genomen. Voor de rechter en in de media vliegen de verwijten tussen Louis en de moeder van zijn twee kinderen heen en weer.

Prins Louis (31) en Tessy Antony (32) gingen precies een jaar geleden uit elkaar, maar nog altijd is de scheiding niet rond. Sterker nog: de breuk is ontaard in een juridisch gevecht waarbij het nog maar de vraag is wie van de twee echtelieden uiteindelijk aan het langste eind zal trekken.

Spijt

Hoewel het Tessy was die de scheiding aanvroeg vanwege ‘onredelijk gedrag van de prins’ heeft zij achteraf kennelijk spijt gekregen van haar besluit. Niet lang nadat ze de echtelijke woning had verlaten plaatste Tessy, die met Louis twee zoons kreeg, een liefdesbetuiging aan de Luxemburgse prins op haar Instagrampagina. Bij een foto van haar en Louis schreef ze: ‘Ik houd enorm van deze foto. Het is gewoon perfect. Louis is een geweldige man en ik zal altijd van hem houden. Ik mis hem.’ Maar of Louis, die zich inmiddels bij een echtscheiding heeft neergelegd, daar ook zo over denkt valt te betwijfelen. Er kwam van zijn kant namelijk geen enkele reactie op de lovende woorden van zijn jeugdliefde. En dat was tegen het zere been van zijn bijna ex-vrouw, die er volgens insiders sindsdien van alles aan doet om de scheiding te traineren. Iets wat met klem wordt tegengesproken door de entourage van Tessy. Volgens een goede vriendin zou ze alleen maar opkomen voor haar rechten die ze als voormalig royal heeft.

Vaarwel liefdessprookje

Het liefdessprookje tussen prins Louis en Tessy Antony begon ooit zo mooi. Ze ontmoetten elkaar in het leger. Louis was amper zeventien toen Tessy in verwachting raakte. De ongeplande zwangerschap veroorzaakte een schandaal aan het Luxemburgse hof, maar tegen alle verwachtingen in bleven groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa hun zoon en schoondochter steunen. Zes maanden nadat Louis vader werd van zoontje Gabriel kreeg hij toestemming om met Tessy te trouwen. Een jaar daarna werden Louis en Tessy opnieuw ouders van een zoontje, Noah. De prins en zijn vrouw vertelden vaak hoe gelukkig ze met elkaar waren. Na tien jaar huwelijk eindigde dat geluk echter in een bittere vechtscheiding.

Lees het verhaal verder in Story 2. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld Getty Images

Was prinses Diana zwanger op het moment dat ze overleed? Dit gerucht doet al jaren de ronde. Een patholoog heeft het lichaam van de overleden prinses opnieuw onderzocht en geeft antwoord op die brandende vraag: Nee, Diana was niet zwanger.

Geen bewijs

Er gaan allerlei verhalen rond over de prinses en haar overlijden. Een zwangerschap van haar vriend Dodi Al-Fayed is daar één van. Richard Shepherd, een forensisch patholoog, kan dat verhaal in ieder geval uit de wereld helpen. Volgens hem is er geen enkel bewijs dat ze zwanger was op het moment dat ze overleed. 'Er is geen pathologisch bewijsmateriaal dat prinses Diana zwanger was. Sommige vrouwen zeggen wel dat ze weten dat ze zwanger zijn vanaf het moment van de bevruchting. Misschien was zij één van hen?', aldus de patholoog.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP 

De vriendschap tussen Meghan Markle en Serena Williams is volgens de tennisster een hele bijzondere. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares appen elkaar bijna dagelijks en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

Close

'Ik heb haar vanmorgen nog ge-app't. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest,' aldus Serena. De tennisster was samen met haar man Alexis Ohanian aanwezig bij het huwelijk van Meghan en prins Harry op 19 mei, wat zeer veel indruk op haar maakte. 'Ik had het gevoel onderdeel te zijn van een stuk geschiedenis. Over een paar jaar kijken we hierop terug en dan besef je dat dit een moment is dat niemand ooit vergeet. De hele dienst was prachtig, maar om mijn vriendin zo gelukkig te zien was het allermooiste.'

Wimbledon

Meghan kwam op haar beurt Serena aanmoedigen op het toernooi van Wimbledon deze zomer, samen met haar schoonzus Kate.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP