De scheiding van prins Louis van Luxemburg en Tessy Antony heeft een lelijke wending genomen. Voor de rechter en in de media vliegen de verwijten tussen Louis en de moeder van zijn twee kinderen heen en weer.

Prins Louis (31) en Tessy Antony (32) gingen precies een jaar geleden uit elkaar, maar nog altijd is de scheiding niet rond. Sterker nog: de breuk is ontaard in een juridisch gevecht waarbij het nog maar de vraag is wie van de twee echtelieden uiteindelijk aan het langste eind zal trekken.

Spijt

Hoewel het Tessy was die de scheiding aanvroeg vanwege ‘onredelijk gedrag van de prins’ heeft zij achteraf kennelijk spijt gekregen van haar besluit. Niet lang nadat ze de echtelijke woning had verlaten plaatste Tessy, die met Louis twee zoons kreeg, een liefdesbetuiging aan de Luxemburgse prins op haar Instagrampagina. Bij een foto van haar en Louis schreef ze: ‘Ik houd enorm van deze foto. Het is gewoon perfect. Louis is een geweldige man en ik zal altijd van hem houden. Ik mis hem.’ Maar of Louis, die zich inmiddels bij een echtscheiding heeft neergelegd, daar ook zo over denkt valt te betwijfelen. Er kwam van zijn kant namelijk geen enkele reactie op de lovende woorden van zijn jeugdliefde. En dat was tegen het zere been van zijn bijna ex-vrouw, die er volgens insiders sindsdien van alles aan doet om de scheiding te traineren. Iets wat met klem wordt tegengesproken door de entourage van Tessy. Volgens een goede vriendin zou ze alleen maar opkomen voor haar rechten die ze als voormalig royal heeft.

Vaarwel liefdessprookje

Het liefdessprookje tussen prins Louis en Tessy Antony begon ooit zo mooi. Ze ontmoetten elkaar in het leger. Louis was amper zeventien toen Tessy in verwachting raakte. De ongeplande zwangerschap veroorzaakte een schandaal aan het Luxemburgse hof, maar tegen alle verwachtingen in bleven groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa hun zoon en schoondochter steunen. Zes maanden nadat Louis vader werd van zoontje Gabriel kreeg hij toestemming om met Tessy te trouwen. Een jaar daarna werden Louis en Tessy opnieuw ouders van een zoontje, Noah. De prins en zijn vrouw vertelden vaak hoe gelukkig ze met elkaar waren. Na tien jaar huwelijk eindigde dat geluk echter in een bittere vechtscheiding.

Lees het verhaal verder in Story 2. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld Getty Images

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)
 

Ter ere van de 92ste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth vond gisteren een concert plaats in de Royal Albert Hall in Londen. De koningin was aanwezig, samen met prins Charles, prins William, prins Harry en zijn toekomstige vrouw Meghan Markle.

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, kon er helaas niet bij zijn. Hij is herstellende van een heupoperatie, die hij aan het begin van deze maand onderging. Ook prins William zijn vrouw, Kate Middleton, moest verstek laten gaan. Het duurt tenslotte nog maar een paar dagen voor ze zal bevallen van hun derde kind.

Een bont gezelschap had de eer voor te koningin op te treden; onder andere Sting, Shaggy, Tom Jones en Kylie Minoque zongen de koningin toe. Op een gegeven moment gingen de koningin en haar zoon het podium op en werd door de aanwezige muzikanten een luid ‘Happy Birthday’ ingezet.

Harry en Meghan

Kleinzoon Harry en verloofde Meghan trokken zoals verwacht veel bekijks, vooral de kledingkeuze van Meghan was een geliefd onderwerp. Alle modegoeroes lijken het er over eens dat haar marineblauwe jurk van Stella McCartney haar de gewenste elegante uitstraling bezorgde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP