Het nieuws dat haar ex-vriend Mario Jutard in Las Terrenas in de Dominicaanse Republiek om het leven is gebracht, hakt er diep in bij prinses Stéphanie. Hoewel het autopsieonderzoek nog niet is afgerond, maken de sporen van heftig geweld duidelijk dat de nachtclubeigenaar is vermoord.

In 1986 was de destijds 21-jarige prinses wereldwijd voorpaginanieuws toen bekend werd dat ze een relatie had met de dertien jaar oudere – twee maal gescheiden – Fransman Mario Jutard. Hij was de zoveelste omstreden liefde van Stéphanie:

Kort lontje 

Mario werd in 1982 aangeklaagd wegens de vermeende verkrachting van een 19-jarig meisje – wat hij overigens altijd heeft ontkend – en toonde meermaals tijdens zijn relatie met de prinses dat hij een kort lontje had. Zo liet hij zijn bodyguard de camera van een fotograaf die hem en Stéphanie wilde vastleggen kapot gooien, en zou hij een copiloot hebben geslagen toen deze de prinses wilde kalmeren omdat ze kampte met vliegangst. Het gedrag van Mario kon Stéphanie niets schelen, ze was smoorverliefd en stelde hem ook voor aan haar vader. Volgens insiders hadden de twee zelfs trouwplannen.

Slachtoffer 

De afgelopen jaren woonde Mario in de Dominicaanse Republiek. Alles wijst erop dat hij het slachtoffer is geworden van een brute overval. De daders namen een kluis met inhoud, meerdere Rolex-horloges en andere spullen van grote waarde mee. Mario Jutard werd gekneveld, op het hoofd geslagen en gewurgd.

Article continues after the ad

 

Beeld: Brunopress, Gettyimages

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.