De Belgische prins Laurent zorgt nogal eens voor een schandaal door zich niet correct te gedragen of zijn familie en plein public af te vallen, maar ook zijn date met topmodel Tasha de Vasconcelos bracht hem op niet al te positieve wijze in het nieuws. Het gebeurde drie jaar voordat Laurent voor zijn huidige vrouw Claire Combs op zijn knieën ging.

Gek van de kroon

Tasha, die met haar oogverblindende looks internationale faam verwierf, en Laurent ontmoetten elkaar op een bal in Monaco. Laurent vroeg Tasha mee uit, en ze stemde toe. Omdat Tasha destijds voor haar modellenwerk de hele wereld over reisde, kwamen zij en Laurent overeen dat ze elkaar in Londen – waar ze een opdracht had – zouden zien en daar samen een avondje zouden doorbrengen. In haar biografie Schoonheid als Wapen verhaalt Tasha over de date, die wat haar betreft een ware nachtmerrie was. ‘Toen hij me kwam halen, liet hij zijn Ferrari onder mijn raam brullen. Hij hoopte indruk te maken. Aan het eind van de avond wilde hij mij fotograferen in een botanische tuin. Een foto voor elke boom om mijn schoonheid te vereeuwigen en me tot zijn vlam te maken, zo liet hij mij weten. Laurent is een mafkees! Hij is gek van de kroon en een mafkees die indruk wil maken met zijn Ferrari.'

Lees het hele verhaal in de Royal Special. Bestel jouw editie hier

Beeld: Peter Smulders

Over iets minder dan twee maanden is Kate Middleton uitgerekend van haar derde kindje. Het stel heeft al twee kinderen. Op 22 juli 2013 kregen ze George, op 2 mei 2015 gevolgd door Charlotte. 

In het Verenigd Koninkrijk rennen de mensen al massaal naar de wedkantoren om in te zetten op het geslacht, gewicht en de naam van de baby van Kate en William. Bizar. Het wedkantoor Paddy Power heeft zelfs alle weddenschappen tijdelijk on hold gezet. Dit omdat de meerderheid namelijk al zijn geld inzet op de naam Mary. Zal dit dan de naam worden van het derde kindje van Kate en William? 

Mary

Mary is een van de middelste namen van Koningin Elizabeth en het was ook haar grootmoeders naam, Queen Mary, getrouwd met George V.

Beeld: ANP | Bron: Elle

Voordat Meghan de liefde vond bij Prins Harry, zijn er nog wat mannen hem voorgegaan. De actrice is zelfs getrouwd geweest! Een aantal jaren terug was een gescheiden vrouw nog not done in het Britse Koningshuis, maar nu lijkt koningin Elizabeth Meghan te hebben omarmd. 

Trevor Engelson

De man aan wie zij al eerder het ja-woord gaf heet Trevor Engelson. Van 2011 tot 2013 waren de twee getrouwd. Volgens insiders was Meghan haar rol in de populaire serie Suits de reden van de breuk. Trevor was in Los Angeles films aan het maken, terwijl zij aan de andere kant van het land was voor opnames. Trevor werkt momenteel aan een 'fictieve' show over een Amerikaanse gescheiden moeder die naar Londen verhuist om met een Britse prins te trouwen. Klinkt bekend, lijkt ons.

Rory McIlroy

Deze relatie is nooit officieel bevestigd, dus of hij nu in dit rijtje thuis hoort... Volgens de Ierse fans in ieder geval wel. Zij vonden namelijk een filmpje van een gezamenlijke Ice Bucket Challenge, waarin ze het wel heel gezellig hadden. Ook werden ze samen gespot tijdens een etentje. Zouden ze dan toch? Bronnen ontkennen een relatie tussen de twee.

Cory Vitiello

Daarna volgde een serieuze relatie van twee jaar met de Canadese topchef Cory Vitiello. Hij was de man met wie ze samen was voor Prins Harry van 2014 tot 2016. Ze woonden zelfs samen in een townhouse in Toronto. Toch eindigde ook deze relatie omdat vermoedelijk voor beiden hun carrière op de eerste plaats kwam. Ook kwam Prins Harry in het spel toen ze nog officieel samen was met Cory. Oei! Harry zou dus mogelijk een steentje bij hebben gedragen aan de breuk.

Bron: Elle | Beeld: Instagram & Alberto E. Rodriguez (ANP)