Prins Harry en Meghan Markle zijn overspoeld met felicitaties na de bekendmaking van hun verloving. Maar niet iedereen is blij voor het aanstaande echtpaar. Harry's ex Cressida Bonas lijkt uit te halen met een opvallende boodschap... 

Levensles

"Het gaat er niet om hoe goed opgeleid, getalenteerd, rijk of cool je denkt te zijn; hoe je met mensen omgaat, zegt alles over je," luidt de levensles die Cressida deelde. Het is op z'n zachtst gezegd opvallend dat de beeldschone blondine juist deze tekst direct deelde nadat het nieuws over Harry en Meghans verloving bekend werd. Het lijkt erop dat Harry en Cressida niet goed uit elkaar zijn gegaan en ze nu een sneer uitdeelt aan haar ex. 

Sneer

De prins leerde Cressida in 2012 kennen via prinses Eugenie. De twee hadden twee jaar een relatie. Naar verluidt liep de relatie op de klippen omdat zij constant in de gaten gehouden werd door de pers en een leven in de schijnwerpers niet aankon. Maar de levensles die Cressida deze week deelde doet vermoeden dat Harry zich niet helemaal netjes heeft gedragen... 

 

Truth ?? #quotestoliveby ???

Een bericht gedeeld door Cressida Bonas (@cressida_bonas_) op


Beeld: ANP

De tientallen miljoenen kostende verbouwing van paleis Huis ten Bosch loopt ten einde. Binnen twee weken strijken Willem-Alexander en zijn gezin daar neer. Bekijk in Story de laatste foto’s voor hun verhuizing, waarop duidelijk te zien is dat het rijksmonument een onneembare vesting wordt...

Scheuren in muren en plafonds, kapotte daken en gevels, waterschade, asbest, houtworm, zilvervisjes, roest, ongeaarde stopcontacten: de gebrekenlijst op paleis Huis ten Bosch was lang nadat prinses Beatrix het pand had verlaten. Het paleis diende gereed gemaakt te worden voor koning Willem-Alexander en zijn gezin; een ingrijpende verbouwing en renovatie. Daarmee waren 40 maanden en meer dan 63 miljoen euro gemoeid. Maar de enorme klus is bijna klaar en het koninklijk gezin kan zich opmaken voor de verhuizing van Villa Eikenhorst naar de Wassenaarse vleugel van Huis ten Bosch. Nog voor oud en nieuw zal het gezin neerstrijken in het paleisgedeelte waar Beatrix van 1981 tot begin 2014 eerst met haar gezin en later alleen woonde. Het privégedeelte zal voor de koning onherkenbaar zijn; waar ooit ‘kleine hokkerige kamers’ waren en weinig daglicht, is rigoureus gemoder-niseerd. Ook aan de eisen en voorkeuren van het koninklijk gezin is voldaan: er zijn onder meer een spa en een kapsalon gebouwd. De fitnesszaal bevindt zich in een pand bij de tennisbaan en het zwembad, waar ooit een schuilkelder van 34x22 meter is aangelegd.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Met drie kids hebben prins William en zijn vrouw Kate Middleton een prachtig gezin. Zo blijkt maar weer uit een gloednieuw kiekje dat Kensington Palace zojuist heeft vrijgegeven.

Op de foto is te zien hoe de kleine George (5) en Charlotte (3) op een boomstam zijn geklommen, en hun ouders ernaast zitten. De jongste van het stel, prins Louis (7 maanden), houdt Kate in haar armen.

Kerstkaart

Het koninklijke gezin is op de kiek gezet door fotograaf Matt Porteous. De foto is genomen in Anmer Hall – een landgoed dat William en Kate als huwelijkscadeau hebben gekregen van koningin Elizabeth – en zal gebruikt worden voor de koninklijke kerstkaart van dit jaar.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram