In New York beleefde prins Albert (64) een zeldzaam samenzijn met zijn buitenechtelijke kinderen Jazmin (30) en Alexandre (19). Voor de jaarlijkse uitreiking van de Princess Grace Awards, die in The Big Apple plaatsvonden, was Albert naar Amerika afgereisd en maakte daarvan meteen gebruik om zijn oudste dochter en zoon te ontmoeten.

Jazmin werd geboren uit een kortstondige romance met de Amerikaanse serveerster Tamara Rotolo en de moeder van Alexandre is Alberts ex-minnares Nicole Coste. Het is Nicole altijd een doorn in het oog geweest dat de Monegaskische vorst met Charlène Wittstock is getrouwd – met haar kreeg hij tweeling Jacques en Gabriella. Meermaals haalde ze publiekelijk uit naar haar liefdesrivale: ‘Het volk zou liever mij naast de prins willen zien dan Charlène.’ Ook brieste ze dat er alleen maar trammelant aan het Monegaskische hof is sinds hij met Charlène is getrouwd, én ze stelde dat er serieuze huwelijksproblemen tussen de twee zouden zijn. Nicole zegt nog altijd heel close te zijn met haar ex: ‘Ik ken deze man al 25 jaar.’

Olie op het vuur 

En nu laat Nicole opnieuw van zich horen! Uitgerekend zij was aanwezig bij het samenzijn dat Albert met zijn buitenechtelijke kinderen had. Ze maakte daarvan een foto die ze op social media plaatste en schreef daarbij: ‘Vaderlijke Koning’. Met deze actie gooit ze volgens insiders wederom olie op het vuur, juist nu Albert en Charlène elkaar weer helemaal gevonden leken te hebben na een moeilijke periode waarin ze vanwege haar lichamelijke- en mentale gezondheidsproblemen lange tijd gescheiden van elkaar leefden.

 

Beeld: Gettyimages

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad