De ex-man van Meghan Markle, Trevor Engelson, is zaterdag getrouwd met zijn verloofde Tracey Kurland. Dat melden verschillende Britse en Amerikaanse media. Eerder werd bericht dat de twee vorig jaar oktober getrouwd waren, maar dat blijkt niet te kloppen.

Op foto's die de Daily Mail in handen heeft, is te zien hoe de 42-jarige Trevor een dag voor de ceremonie in een roze pak lachend naast de 31-jarige Tracey loopt. Tracey, een voedingsexpert met een aanzienlijk familiekapitaal, heeft een elegante bruidsjurk aan. Volgens de krant hebben zij het oefendiner in het luxehotel Rosewood Miramar Beach in Montecito gehouden.

Article continues after the ad

Trevor vroeg Tracey in juni 2018 ten huwelijk toen ze samen in Napa Valley waren voor een vakantie. Dat was twee weken nadat Meghan in het huwelijk trad met prins Harry.

Engelson en Meghan begonnen op hun beurt in 2004 met daten. In 2011 stapten ze op Jamaica in het huwelijksbootje, maar na twee jaar liep het huwelijk op de klippen. In 2017 leerde Engelson Tracey Kurland kennen. Zij zou hem over de scheiding met Meghan heen hebben geholpen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP