De aanvoerster van de Engelse voetbalsters, Leah Williamson, heeft op het YouTube-kanaal van het team verklapt wat prins William tegen haar zei toen hij haar omhelsde na de gewonnen EK-finale afgelopen zondag. Williamson noemde het een bijzondere ervaring.

Tijdens de viering feliciteerde William, als president van de Britse voetbalbond FA, alle voetbalsters een voor een met hun behaalde zege op Duitsland. Williamson kreeg zelfs een knuffel.

Omhelzing 

'Volgens mij wilde ik zijn hand schudden en toen zei hij 'Leah, kom hier' en toen zei ik 'dank u, meneer'', herinnert Williamson zich de omhelzing met de prins. 'Hij zei 'ik ben heel trots op jullie allemaal'.'

Groot fan

Behalve met een koninklijke knuffel werd ze ook vereerd met een speciale felicitatie van koningin Elizabeth. 'Ik ben een grote fan van de koninklijke familie, dus dit betekent veel voor me', aldus de 25-jarige voetbalster.

Article continues after the ad

Nederlandse bondscoach

In de EK-finale op Wembley won Engeland, onder leiding van de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman, na verlenging met 2-1 van Duitsland. Chloe Kelly maakte in de 110e minuut de winnende goal nadat Ella Toone (1-0) en Lina Magull (1-1) in de reguliere speeltijd hadden gescoord.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.