Gravin Eloise zou gelukkig zijn in de liefde, zo wordt beweerd vandaag. Op de uitgelekte foto wordt de dochter van Constantijn en Laurentien zoenend gespot. Wie is deze vriend van Eloise?

Gravin Eloise verliefd

Bronnen zeggen dat Eloise dit verliefde kiekje zelf heeft geplaatst op Instagram. Dat wij de foto nergens kunnen vinden, is omdat de gravin ook een privé-account heeft met ongeveer 400 volgers. Daarop zou ze deze romantische foto wel hebben gedeeld met haar vrienden en vriendinnen, aldus de Telegraaf.

Eerste reactie Eloise

De nieuwe liefde van Eloise zou naar de naam Floris luisteren. Het management van de Gravin heeft gelijk gereageerd op de uitgelekte foto. Aan Shownieuws laat haar woordvoerder weten: 'Als ze gaat reageren zal ze dat doen via Instagram'. Dat heeft ze nog niet gedaan, maar aangezien de ‘gravinfluencer’ enorm open en eerlijk is op Instagram zullen we vanzelf wat horen als dit daadwerkelijk haar nieuwe liefde is.

Te veel druk

Eerder liet Eloise al weten dat ze op haar open Instagram-account niet snel over haar liefdesleven zou praten. 'Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit', vertelt de gravin erover. 'Dat fragment over mijn dateleven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De Slimste Mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.'

Article continues after the ad

Bron: Flair | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.