Prinses Laurentien heeft donderdag op twee manieren haar bijdrage geleverd aan het Instagram-account van haar oudste dochter Eloise. Allereerst plaatste de 18-jarige een foto van zichzelf in een innige omarming met haar moeder, vergezeld door de tekst 'love you to the moon and back' ('ik hou van je tot de maan en terug').

De opname had binnen een uur al meer dan 17.000 likes, een record voor het account van Eloise die donderdag de grens van 123.000 volgers passeerde. Aanvankelijk had ze dat 'raar' en 'overwelmend' gevonden, maar inmiddels vond ze het gaaf, zo vertelde de gravin woensdag toen ze voor het eerst 'live' met haar volgers praatte.

Tweedehandskleding

Moeder Laurentien was door Eloise ook op een andere manier geïntroduceerd: bij de verkoop van tweedehandskleding. Daar houdt Eloise zich al langere tijd mee bezig, via de internet verkoopsite United Wardrobe. Donderdag had ze 'vintage' en 'oude tops' van Laurentien in de aanbieding, zo liet Eloise weten. Een unieke kans dus voor wie altijd al eens een kledingstuk heeft willen bezitten dat is gedragen door de schoonzus van koning Willem-Alexander.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.