Gravin Eloise heeft het helemaal gehad met de onlineverkoopsite United Wardrobe en heeft besloten haar tweedehandskleding voortaan te verkopen via een nieuw Instagram-account, dat ze woensdag daarvoor aanmaakte. 'United werkt namelijk echt niet en het is goedkoper voor de koper', motiveerde de ondernemende oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien haar besluit.

Aanvankelijk dacht ze nog de verkoop te kunnen regelen via de stories op haar eigen open account, waarbij dan gold dat het hoogste bod het aangeboden kledingstuk kon kopen, maar in de loop van woensdag kwam Eloise daarop terug. 'Door de feedback die ik kreeg, heb ik besloten om een apart Instagram-account aan te maken', zo liet ze haar inmiddels 188.000 volgers weten.

Den Haag

Gravin Eloise regelde de zaakjes vanuit huis in Den Haag. Daar was ze dinsdag vanuit studieplaats Amsterdam naar toe gegaan, zo meldde ze eveneens op sociale media. 'Voordat mensen zich zorgen maken: ik heb helemaal geen klachten! Alleen vind ik het fijner om thuis te zijn door de situatie in Amsterdam', zo schreef ze, verwijzend naar het hoge aantal coronabesmettingen in de hoofdstad.

Maatregelen

Eloise (18) ging daarbij gemakshalve voorbij aan het feit dat ze zich in Amsterdam ook niet meer had gehouden aan haar eigen advies van eind maart. 'Ik vraag jullie om echt je best te doen om je zoveel mogelijk aan de maatregelen te houden. Samen kunnen we dit beter aan', riep ze haar volgers op. Maar op Instagram geplaatste foto's lieten zien dat van anderhalve meter afstand houden niet altijd sprake was.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.