Je zou het bijna vergeten door alle ophef rondom de 'Megxit', maar de peetouders van de kleine Archie waren nog nooit bekend gemaakt. En dat terwijl het zoontje van Harry en Meghan al vorig jaar in mei ter wereld kwam.

Nu is er eíndelijk opheldering over deze prangende kwestie. Want hoewel Kate en William altijd de peetouders bekend maakten tijdens de doop, zoals de traditie ook getrouw is, deden Harry en Meghan het nét wat anders. 

Article continues after the ad

George Clooney

De geruchten gingen dan ook al langer dat niemand minder dan George Clooney weleens de gelukkige kon zijn, maar daar bleek niks van waar. De acteur liet eerder weten: 'Iedereen is dol op geruchten. Het is niet waar. Je wilt mij niet als peetvader van wie dan ook.' Duidelijk.

Onthulling

Wie het dan wel zijn, onthult een bron nu aan E! News. Eén van de peetouders is de voormalig oppas van prins William, genaamd Tiggy Pettifer. Ook Charlie van Staubenzee en Mark Dyer mogen deze taak op zich nemen. Charlie is een vriend uit Harry's jeugd en Mark is een voormalig 'office of honor' van prins Charles.

Belangrijk

Al deze peetouders speelden een belangrijke rol in de jeugd van de prins én Harry hoopt op deze manier een goede band met zijn thuisland te behouden. Zeker belangrijk, nu het royal couple de koffers heeft gepakt naar Canada en daar ook lijkt te willen gaan settelen.

Bron: Grazia | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.