Al vanaf het moment dat Meghan Markle officieel lid is van het Britse koningshuis, draait de geruchtenmolen op volle toeren. De vrouw van prins Harry zou een enorme diva zijn, wat ervoor zou zorgen dat haar personeel massaal de koffers pakt. Nu klapt een nieuwe werknemer uit de school.

Als we het personeelslid in kwestie mogen geloven, is er niets waar van alle roddels over Meghan Markle. Integendeel, de hertogin van Sussex zou juist heel geliefd zijn onder haar werknemers.

Kate en Meghan

Ook de verhalen over de slechte band met schoonzus Kate zouden onwaar zijn,  zo stelt de werknemer. 'De verhalen van de hertoginnen over een vete zijn gewoon overdreven', aldus de bron. 'Ze hebben enorm veel respect voor elkaar en zijn beiden toegewijd aan Hare Majesteit in het humanitaire en charitatieve werk dat ze doen.'

‘Divagedrag’

Eerder beweerden boze tongen dat ‘het massale vertrek van het personeel’ ligt aan het ‘divagedrag’ van Meghan. Schoonzus Kate en zij zouden al eens woorden hebben gehad over de manier waarop Meghan met haar hofhouding omgaat. 'Meghan kan moeilijk doen. Ze heeft zeer hoge eisen en is het gewend om in een ‘Hollywood omgeving’ te werken.'

Article continues after the ad

Schok

Zo zegde de Melissa, de persoonlijke assistent van de voormalige Suits-actrice, in november haar baan op terwijl ze die taak pas sinds mei vervulde. Volgens een bron dichtbij Kensington Palace zou dit vrijwillige ontslag als een schok gekomen zijn voor Meghan. Het paleis wilde destijds geen commentaar geven op het vertrek, maar volgens een ingewijde zou Melissa ‘door iedereen worden gemist’.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline | Beeld: ANP