Het nieuws dat Prins Harry en Meghan Markle een stap terug doen in het Britse koningshuis komt na maanden van conflicten met de roddelpers en stappen van het stel die deden vermoeden dat ze niet tevreden zijn met hun positie. 

Toen in 2016 bleek dat Prins Harry een relatie had met Suits-actrice Meghan Markle, smulde de roddelpers van elke stap van het stel. Prins Harry voelde zich na de geboorte van hun zoon Archie in mei 2019 genoodzaakt om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen tabloids die een persoonlijke brief van Markle aan haar vader publiceerden en zijn telefoon afluisterden.

Article continues after the ad

Alles wat je wilt weten over Harry en Meghan kun je hier lezen. Het allerlaatste nieuws over de 'Megxit' vind je bovenaan. 

Canadese bevolking niet happy met komst Harry en Meghan

15.01.2019

Meghan en Harry willen in Canada een nieuw bestaan opbouwen zonder het continue toeziend oog van de media. Of dat gaat lukken, is nog maar de vraag. De Canadese bevolking is in ieder geval niet erg te spreken over de komst van het royal koppel.

Lees hier meer

Meghan weer helemaal vrolijk gespot na 'Megxit'

15.01.2019

Het is het nieuws van de dag: de 'Megxit' van prins Harry en Meghan Markle. De hertogin is nu voor het eerst weer in het openbaar gespot sinds deze aankondiging en lijkt gelukkiger dan ooit. 

Lees hier meer

Koningin Elizabeth: Ik steun Harry en Meghans besluit

14.01.2019

De Britse koningin Elizabeth zegt maandag dat de koninklijke familie de keuze van Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle steunt. Het echtpaar maakte recentelijk bekend een stap terug te zetten.

Lees hier meer

'Meghan Markle is met zoon Archie naar Canada'

10.01.2019

Meghan Markle zou samen met haar zoon Archie naar Canada zijn gegaan, kort nadat ze samen met haar echtgenoot prins Harry bekendmaakte een stap terug te doen in hun werkzaamheden voor het Britse koningshuis. Een woordvoerder van Markle zou dat bevestigd hebben in gesprek met Sky News.

Lees hier meer

'Elizabeth en familie werken aan oplossing situatie Harry en Meghan'

10.01.2019

Koningin Elizabeth heeft een noodvergadering in het leven geroepen met de koninklijke familie om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor de problematiek rondom de beslissing van Prins Harry en Meghan Markle om zich terug te trekken uit het koninklijk huis. Verschillende Britse media melden dat er met Prins Charles en Prins William en personeel zo snel mogelijk wordt gesleuteld aan een werkbaar plan.

Lees hier meer

Meghan en Harry lanceren eigen website met als doel verbinding

09.01.2019

Nu Meghan en Harry een stapje terug doen uit het Britse koningshuis, is het tijd voor een nieuwe stap in hun leven. De Sussexjes lanceren namelijk een eigen website. Het doel? Verbinding.

Lees hier meer

Queen Elizabeth woedend na beslissing Meghan en Harry?

09.01.2019

Meghan en Harry maakten gisteren bekend een stapje terug te doen uit het Britse koningshuis. Dat deze aankondiging zonder overleg is gegaan, zou queen Elizabeth woedend hebben gemaakt. Dat melden verschillende media uit het Verenigd Koninkrijk.

Lees hier meer

Dit is waarom Harry en Meghan een stapje terug doen

09.01.2019

Het nieuws dat Prins Harry en Meghan Markle een stap terug doen in het Britse koningshuis komt na maanden van conflicten met de roddelpers en stappen van het stel die deden vermoeden dat ze niet tevreden zijn met hun positie. Wat gebeurde er met het koppel na het sprookjeshuwelijk in mei 2018?

Lees hier meer

Prins Harry en Meghan nemen ingrijpende beslissing

08.01.2019

Prins Harry en Meghan Markle hebben aangekondigd hun rol in het Britse koningshuis te willen herzien. Het stel zegt niet langer de rol van 'senior lid' binnen het koningshuis te willen vervullen en is van plan financieel onafhankelijk te worden.

Lees hier meer

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.