Kate Middleton en prins William kregen verkering toen ze nog studeerden. Dat ging niet meteen van een leien dakje. Integendeel: in 2006 ging de romance gepaard met een boel twijfels, drama en hadden ze een echte knipperlichtrelatie. 

Door: Susan Dalstra (Libelle)

Article continues after the ad

Royaltydeskundige en schrijver Katie Nicholl doet in een biografie uit de doeken hoe prins William zich in 2006 allesbehalve prinselijk opstelde. Hij liet haar in 2006 namelijk gewoon zitten met kerst terwijl hij eígenlijk kerst zou vieren met de schoonfamilie. Volgens Nicholl was Kate ‘in tranen’. Wat nogal begrijpelijk is, want wie zou er niet in tranen zijn als je verkering je last-minute laat zitten met kerst?

Begin van het einde

'Hij had zich op het laatste moment bedacht en besloot toch kerst met zijn familie te vieren', aldus de deskundige. William vond het allemaal ‘geen big deal’, maar Kate pakte het voorval hoog op. 'Ze zag het als het begin van het einde.' Gelukkig liep het allemaal zo’n vaart niet, want vijf jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en anno 2018 zijn ze drie kinderen verder. Maar erg chic was het allemaal niet.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: ANP