Dat veel mensen gecharmeerd waren van prinses Diana is geen geheim. Ook Donald Trump was onder de indruk van de Britse royal. Sterker nog, hij heeft heel hard zijn best gedaan om haar het hof te maken. In een uitgelekt audiofragment blijkt dat hij met haar naar bed wilde, maar op één voorwaarde.

Hiv-test

Prinses Diana wilde niks weten van deze engerd die haar 'koude rillingen' bezorgde. Maar Trump was er heilig van overtuigd dat hij haar in bed had kunnen krijgen. Maar omdat hij een vorm van smetvrees heeft had ze dan wel één ding moeten ondergaan: een hiv-test. Je kunt vast wel raden dat dit nooit is gebeurd. Het voelde voor Diana namelijk alsof hij haar stalkte en daar maakte ze zich ernstige zorgen over. 

Diana over Trump

Diana wilde niets weten van Donald. Zo zou ze zich uiterst ongemakkelijk hebben gevoeld bij de mega boeketten ter waarde van honderden euro's die hij bij Kensington Palace liet bezorgen. Zij was zijn ideale trofeevrouw. Trump liet zich echter niet tegenhouden en zei het één en ander over de People's Princess. 'Ze had de schoonheid van een supermodel. Hoewel ze er soms niet altijd even goed uitzag, had ze wel de perfecte lengte en een hele mooie huid.' Classy...

Beluister hier het fragment:

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP | Bron: HLN.be

Prinses Stéphanie mag weer een leuk feestje in de agenda zetten. Haar zoon, Louis Ducruet, is op één knie gegaan voor zijn vriendin Marie Hoa Chevallier.

Louis heeft in Marie de ware gevonden. De twee zijn al jaren samen sinds ze elkaar tijdens hun studentenjaren in Amerika ontmoetten. Inmiddels zijn ze weer gesetteld in Monaco en werken ze beiden, maar het komt regelmatig voor dat ze zich buiten de dwergstaat bevinden. Het stel staat erom bekend om met regelmaat te reizen. Sterker nog, op het moment zijn ze in Vietnam.

Stéphanie zal in ieder geval verheugd zijn. Marie komt al jaren over de vloer en lijkt het goed met haar aanstaande schoonmoeder te kunnen vinden. Wanneer Louis en Marie in het huwelijksbootje stappen is niet bekend, maar Albert kennende wordt het een groot spektakel. 

Beeld: ANP | Bron: Beau Monde

Koningin Elizabeth heeft haar gezicht laten tijdens London Fashion Week. Normaal gesproken geeft ze tijdens het evenement geen acte de présence, maar omdat ze gevraagd is om een award uit te reiken maakte Elizabeth een uitzondering.

Het levert in ieder geval leuke beelden op. De koningin, die niet per se een mode-icoon is maar wel gerespecteerd wordt vanwege haar harde werken, zit 'gewoon' tussen de grote modehelden. Ze zat er in ieder geval niet zomaar. Elizabeth had een belangrijke taak te volbrengen: ontwerper Richard Quinn de Queen Elizabeth II Award for British Design uitreiken.

Als de Queen front row zit, zoals dat heet, ziet dat er zo uit:

Beeld: ANP