Een flinke domper voor Harry en Meghan. Het koppel mag namelijk niet meer de naam 'royals' communiceren. Een behoorlijke tegenvaller, aangezien ze overal tot nu toe nog 'Sussex Royals' hebben als merknaam.

Want niet alleen heet het Instagram-account van de twee zo, ook de website heeft dezelfde benaming én ze hebben de term zelfs laten vastleggen als officiële merknaam. Het plan was dan ook om onder deze noemer verschillende activiteiten op te zetten, maar dat gaat helaas nu niet meer lukken. Koningin Elizabeth zelf heeft hier namelijk een stokje voor gestoken.

Nieuwe naam

Ze zullen dus onder een andere naam verder moeten gaan. Wel vertelt een bron aan The Daily Mail dat Harry en Meghan het eens zijn met de beslissing van The Queen en de verandering is dan ook in overleg gegaan met niet alleen het koppel, maar ook alle andere leden van het koninklijk huis.

Beschermen

Het stel nam eerder afstand van het Britse koninklijk huis. 'Hij zei dat het erg moeilijk was voor hem en Meghan, maar dat hij geen spijt heeft van de beslissing om een stap terug te doen als royals, omdat hij zijn gezin wil beschermen. Hij wil niet dat Meghan en hun zoon Archie hetzelfde doormaken als hij als kind', vertelde een bron aan de New York Post. 

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.