Maandenlang gingen er geruchten datJazmin Grimaldi, de buitenechtelijke dochter van prins Albert van Monaco, door een woedende vader verboden was nog langer op Instagram te verschijnen. Maar er is een veel heftiger reden waarom ze van social media verdween.

Ambities

Jazmin Grimaldi (30), de dochter die prins Albert van Monaco kreeg met Tamara Rotolo, wil dolgraag een grote naam in de showbizz worden. Zingen, dansen, acteren... Ze timmert al jaren vol goede moed aan de weg, maar het wil nog niet écht lukken. Aan haar zijde schittert al ruim vijf jaar de acht jaar oudere Ian Mellencamp, die ongeveer dezelfde ambities heeft.

Afwezigheid op social media

Hij werkte als model en is muzikant. Ze namen ook samen wat nummers op, en delen hun bezigheden graag op social media. Of liever: deelden. Plotsklaps was Jazmin daar verdwenen. Ze had al haar foto’s van Instagram gehaald; slechts één portret liet ze staan. ‘Social media pauze in februari. En misschien wel langer. Vrede en liefde, iedereen!’ liet ze weten. Onmiddellijk werd gesuggereerd dat haar vader hier achter zat.

Beeld: Getty Images

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. 
Dit artikel komt uit Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.