Toen een paar jaar geleden bekend werd dat prins Harry de ware liefde had gevonden bij de beeldschone actrice Meghan Markle, werd zij als verloren dochter binnengehaald. Inmiddels heeft Meghan meerdere vijanden die haar bloed wel kunnen drinken. Sommigen zijn dolblij dat ze weer vertrekt...

Thomas Markle

Vroeger was Meghan een echt papa’s-kindje, maar van die goede band is niets meer over. Het begon allemaal toen Thomas Markle zich in de verlovingstijd van zijn dochter grof liet betalen om ‘per ongeluk’ gefotografeerd te worden terwijl hij zijn trouwpak paste. Het is Meghan een doorn in het oog dat haar vader zich in de pers over haar blijft uitlaten en zich daar ook nog steeds rijkelijk voor laat belonen.

Article continues after the ad

Piers Morgan

Ooit mocht de Britse presentator Piers Morgan Meghan graag, maar inmiddels kan hij haar bloed wel drinken. Hij laat geen gelegenheid onbenut om de hertogin van Sussex zwart te maken – volgens hem wil ze alleen maar omhoog op de sociale ladder en hij noemt haar een ‘mini-Kardashian’. 

Tom Inskip

Tom ‘Skippy’ Inskip is een van Harry’s beste vrienden sinds ze samen op de prestigieuze kostschool Eton zaten. Vorig jaar echter braken de boezemvrienden met elkaar, naar verluidt omdat Meghan voormalig feestnummer Tom een slechte invloed vond en haar man niet aan verleidingen wilde blootstellen. Dat Tom en Lara niet waren uitgenodigd voor de huwelijksreceptie van Harry en Meghan, maar alleen voor de plechtigheid zelf (wat Meghan eigenlijk ook al niet zou hebben gewild), beloofde in 2018 al niet veel goeds. Insiders zeggen evenwel dat de breuk een andere oorzaak heeft: Tom zou in het begin tegen een dolverliefde Harry hebben gezegd dat hij twijfelde of het slim was om met de actrice te trouwen, omdat het erop leek dat het tussen Harry en Meghan meer seksuele aantrekkingskracht was dan ware liefde.

Prinses Beatrice

De oudste dochter van ‘foute’ prins Andrew staat bekend als een dame die zich enorm op haar afkomst laat voorstaan. Dat ze volgens het protocol ineens in rang onder een gescheiden Amerikaanse B-actrice stond terwijl zij zelf blauw prinsessenbloed door haar aderen heeft stromen, was een ware nachtmerrie voor de snobistische Beatrice. Zij wilde immers niets liever dan een koninklijk leven (inclusief bijbehorende toelage), maar werd door oma Elizabeth en oom Charles juist min of meer op een zijspoor gezet. Een zwaar beledigde Beatrice zou toen hebben gezworen om Meghans leven binnen de koninklijke familie nóg moeilijker te maken.

Ninaki Priddy

Meghan zal uit haar vel zijn gesprongen toen haar voormalige hartsvriendin Ninaki Priddy haar volledige fotoalbum aan The Daily Mail overhandigde. De twee waren beste vriendinnen sinds ze twee jaar oud waren, dus Ninaki heeft honderden privéfoto’s van Meghan in haar bezit. Een van de foto’s die stof deden opwaaien, was een kiekje van de pubermeiden die poseren voor Buckingham Palace. Meghan heeft sinds haar verloving volgehouden dat ze nauwelijks wist wie de Britse koningin was en geen idee had dat er een prins Harry rondliep op de wereld, maar Ninaki wilde met de foto aantonen dat haar vriendin als jong meisje al geobsedeerd was door de Britse koninklijke familie en dat Meghan dolgraag de tweede prinses Diana wilde worden. ‘Je loopt echt niet zomaar een échte prins op het witte paard tegen het lijf,’ zei Ninaki, die zeer bitter is over de manier waarop Meghan haar aan de kant schoof toen ze doorbrak als actrice in Suits. ‘Bij Meghan is het ‘uit het oog, uit het hart’,’ zegt Ninaki, die het eveneens schandalig vindt hoe haar voormalige vriendin haar eerste echtgenoot Trevor Engelson als een baksteen liet vallen toen ze bekend werd.

Beeld: ANP

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.