prinses ariane toen nu

Aanstaande zaterdag mag onze jongste prinses alweer 14 kaarsjes uitblazen. Helaas kan Ariane ook dit jaar geen groot feest geven vanwege de coronamaatregelen. Koningin Máxima laat daarom welke plannen de prinses heeft voor haar verjaardag. 

Verjaardag Ariane

Koningin Máxima heeft woensdag een aantal werkbezoeken gebracht in Rotterdam.Na het bezoek nam onze koningin natuurlijk nog even de tijd om over haar dochter te praten. Op de vraag hoe ze de verjaardag van Ariane gaan vieren antwoord Máxima. 'Ja wat kan er in coronatijd? De optie was om een beetje buiten te zijn, maar als het zo slecht weer is weet ik niet wat er gaat gebeuren. We kijken donderdag wat de weersvoorspellingen zijn en dan zien we wel. Anders wordt het helaas een digitale viering.'

Bezoek aan het onderwijs

Vandaag ging koningin Máxima langs bij de Valentijnsschool in Rotterdam-Delfshaven en bij petrochemiebedrijf Huntsman Holland BV in Rotterdam-Botlek, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. De bezoeken stonden in het teken van de pilotprojecten rond de invoering van zelf-en sneltesten in het onderwijs en het bedrijfsleven om het coronavirus te bestrijden.

Bron: Shownieuws, ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief

Article continues after the ad