De lijst met namen van de peetouders van prinses Adrienne zijn zojuist bekendgemaakt door het Zweedse hof. Opvallend is dat in tegenstelling tot haar oudere broer en zus, prinses Adrienne niemand van de koninklijke familie toebedeeld heeft gekregen. 

Waar prinses Victoria de peetmoeder van oudste dochter Leonore, en prins Carl Philip de peetvader van zijn neefje Nicolas is, hebben prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill er ditmaal voor gekozen om Madeleine's broer en zus geen peetouder te maken van hun dochter Adrienne. Wie dan wel deze bijzondere taak op zich mogen nemen, zijn Anouska d’Abo, Coralie Charriol Paul, Nader Panahpour, Friherre Gustav Thott, Charlotte Kreuger Cederlund en Natalie Werner. Gaat er geen belletje rinkelen? Je bent heus niet de enige. Geen van hen heeft namelijk blauw bloed door zijn of haar aderen stromen.

Prinses Adrienne wordt morgen in de kapel van paleis Drottningholm gedoopt. Het gezin heeft dan ook nog eens dubbel feest. Want naast dat hun dochter wordt gedoopt, is het ook nog eens de trouwdatum van de trotse ouders van het prinsesje. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP