Geen Britse royal was zo losbandig en rebels als de roodharige Harry. Het koningshuis had in het verleden hun handen vol aan de jongste zoon van Charles en Diana, maar inmiddels lijkt hij zijn wilde haren kwijt te zijn. Nu hij op één knie is gegaan voor vriendin Meghan Markle en de twee volgend jaar gaan trouwen is het tijd om terug te blikken. Met wie was Harry vóór de actrice in beeld kwam?

Chelsy Davy

Zijn eerste serieuze en tevens langstdurende relatie was met de blonde Chelsy Davy. Tussen 2004 en 2011 hadden de twee een knipperlichtrelatie. Ze mocht zelfs zijn date zijn tijdens het huwelijk van William en Kate.

Caroline Flack

Harry wordt aan onwijs veel vrouwen gelinkt en presentatrice Caroline Flack is daar één van. Helaas hield de relatie geen stand toen de pers er lucht van kreeg. Ze werd niet meer gezien als de presentatrice die ze was, maar als vrouw waarmee Harry enkel het bed deelde.

Camila Romestrand

Hoewel Harry nooit erkend heeft iets met Camila te hebben gehad, zou zij toch zijn rebound zijn nadat zijn relatie met Chelsy over was. De Noorse zangeres zou zelfs ontbijt op bed van hem hebben gekregen.

Cressida Bonas

Een bekende naam op het exenlijstje van de prins is Cressida Bonas. De actrice werd door nichtje Eugenie voorgesteld aan Harry en vormden twee jaar een koppel. De relatie stopte omdat Cressida niet tegen de media-aandacht kon.

Mollie King

In 2012 was zangeres Mollie King aan het daten met Harry. De relatie hield echter geen stand, aangezien ze veel te open was over haar liefdesleven met de prins. En dat is uiteraard not done.

Ellie Goulding

De geruchten gaan dat Ellie Goulding, een andere Britse zangeres, óók een avontuur met de prins heeft beleefd. Tijdens een festival in 2016 zouden de twee zelfs hebben gezoend. Maar wederom blijven het geruchten, en weten we niet of het echt waar is.

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: ANP

President Fonseca van Kaapverdië is op staatsbezoek in Nederland en dat is reden genoeg voor Máxima om een speciaal sieraad uit de kast te pakken. Ze verrast het hele land met de bijzonder broche die ze op haar jurk heeft gespeld.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Bling bling

Onze koningin schoof aan bij het staatsbanket dat zij met haar man Willem-Alexander heeft georganiseerd in een oranje one-shoulder-jurk van Claes Iversen. Die jurk is al speciaal, maar al helemaal door de broche die ze erop droeg.

Devant de Corsage

Ze droeg namelijk de zogeheten Devant de Corsage: een unieke broche die we voor het laatst in de jaren 80 in het openbaar hebben gezien. Toen droeg prinses Juliana ‘m nog. Het is een kostbaar ding: de broche bestaat uit 214 briljant geslepen diamanten en een 30 karaat grote gele diamant. In 1879 al ontving koningin Emma de broche al als nationaal geschenk. Een prachtig erfstuk dus, dat al generaties lang meegaat en nog altijd beeldschoon is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: ANP

Geheel onverwachts is Meghan Markle, Duchess of Sussex, gisteravond opgedoken tijdens de uitreiking van de Britse Fashion Awards. Daar verscheen ze als verrassing op het podium om een prijs uit te reiken aan de ontwerpster van haar bruidsjurk van modehuis Givenchy, Clare Waight Keller.

De buik

Voor alle aanwezigen in de Royal Albert Hall in Londen – inclusief Clare – kwam Meghan’s bezoek als een complete verrassing. Ineens was ze er. Hoewel er een groots applaus was voor de winnares van de British Womenswear Designer of the Year, waren alle ogen uiteraard gericht op ‘de buik’, die de royal nu écht niet meer kan verhullen.

Beeldschoon

In een strakke, elegante zwart fluwelen japon – van Givenchy, of course – verscheen Meghan op het podium, waar – vol in de spotlights –  duidelijk werd dat de hertogin inmiddels al op, of zelfs al over de helft van haar zwangerschap is. Met haar donkere haar strak in een lage knot, haar signature naturel make-up, stijlvol zwart gelakte nagels en haar handen om haar buik (waar volgens kenners niet één maar zelfs twee kindjes in bivakkeren) gevouwen, vormde de vrouw van prins Harry een beeldschoon plaatje.

‘Deze vrouw is geweldig’

Nadat Meghan Clare op het podium eerde en de award overhandigde, nam de creatief directeur van het modehuis het woord om de hertogin te bedanken. “Deze vrouw is zo geweldig. Ik heb Meghan persoonlijk leren kennen. Dat iemand zoals zij je vertrouwt tijdens een fantastisch moment in haar leven is voor mij een ongelooflijke eer. En ik kan je niet genoeg bedanken, omdat het een prachtig moment was. Bedankt”, aldus de designer.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Flaironline.nl