Geen Britse royal was zo losbandig en rebels als de roodharige Harry. Het koningshuis had in het verleden hun handen vol aan de jongste zoon van Charles en Diana, maar inmiddels lijkt hij zijn wilde haren kwijt te zijn. Nu hij op één knie is gegaan voor vriendin Meghan Markle en de twee volgend jaar gaan trouwen is het tijd om terug te blikken. Met wie was Harry vóór de actrice in beeld kwam?

Chelsy Davy

Zijn eerste serieuze en tevens langstdurende relatie was met de blonde Chelsy Davy. Tussen 2004 en 2011 hadden de twee een knipperlichtrelatie. Ze mocht zelfs zijn date zijn tijdens het huwelijk van William en Kate.

Caroline Flack

Harry wordt aan onwijs veel vrouwen gelinkt en presentatrice Caroline Flack is daar één van. Helaas hield de relatie geen stand toen de pers er lucht van kreeg. Ze werd niet meer gezien als de presentatrice die ze was, maar als vrouw waarmee Harry enkel het bed deelde.

Camila Romestrand

Hoewel Harry nooit erkend heeft iets met Camila te hebben gehad, zou zij toch zijn rebound zijn nadat zijn relatie met Chelsy over was. De Noorse zangeres zou zelfs ontbijt op bed van hem hebben gekregen.

Cressida Bonas

Een bekende naam op het exenlijstje van de prins is Cressida Bonas. De actrice werd door nichtje Eugenie voorgesteld aan Harry en vormden twee jaar een koppel. De relatie stopte omdat Cressida niet tegen de media-aandacht kon.

Mollie King

In 2012 was zangeres Mollie King aan het daten met Harry. De relatie hield echter geen stand, aangezien ze veel te open was over haar liefdesleven met de prins. En dat is uiteraard not done.

Ellie Goulding

De geruchten gaan dat Ellie Goulding, een andere Britse zangeres, óók een avontuur met de prins heeft beleefd. Tijdens een festival in 2016 zouden de twee zelfs hebben gezoend. Maar wederom blijven het geruchten, en weten we niet of het echt waar is.

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: ANP

Prinses Stéphanie mag weer een leuk feestje in de agenda zetten. Haar zoon, Louis Ducruet, is op één knie gegaan voor zijn vriendin Marie Hoa Chevallier.

Louis heeft in Marie de ware gevonden. De twee zijn al jaren samen sinds ze elkaar tijdens hun studentenjaren in Amerika ontmoetten. Inmiddels zijn ze weer gesetteld in Monaco en werken ze beiden, maar het komt regelmatig voor dat ze zich buiten de dwergstaat bevinden. Het stel staat erom bekend om met regelmaat te reizen. Sterker nog, op het moment zijn ze in Vietnam.

Stéphanie zal in ieder geval verheugd zijn. Marie komt al jaren over de vloer en lijkt het goed met haar aanstaande schoonmoeder te kunnen vinden. Wanneer Louis en Marie in het huwelijksbootje stappen is niet bekend, maar Albert kennende wordt het een groot spektakel. 

Beeld: ANP | Bron: Beau Monde

Koningin Elizabeth heeft haar gezicht laten tijdens London Fashion Week. Normaal gesproken geeft ze tijdens het evenement geen acte de présence, maar omdat ze gevraagd is om een award uit te reiken maakte Elizabeth een uitzondering.

Het levert in ieder geval leuke beelden op. De koningin, die niet per se een mode-icoon is maar wel gerespecteerd wordt vanwege haar harde werken, zit 'gewoon' tussen de grote modehelden. Ze zat er in ieder geval niet zomaar. Elizabeth had een belangrijke taak te volbrengen: ontwerper Richard Quinn de Queen Elizabeth II Award for British Design uitreiken.

Als de Queen front row zit, zoals dat heet, ziet dat er zo uit:

Beeld: ANP