Het tijdperk dat Meghan Markle nog in jeans met scheuren, minirokjes en shorts rond kon paraderen is voorbij. Dat betekent echter niet dat de liefde voor mode ook tot het verleden behoort. De hertogin van Sussex ziet er ook als royalty elke keer weer uit om door een ringetje te halen. En daarbij lijkt ze inmiddels ook een duidelijke voorkeur voor één bepaalde kleur te hebben.

Zo verscheen de voormalige Suits-actrice sinds haar huwelijk met prins Harry maar liefst drie keer in een poederroze outfit. En dat is ook royalty watchers opgevallen. Volgens hen is de kans groot dat Meghan de outfit niet alleen maar kiest omdat ze het nou eenmaal een mooie kleur vindt of het haar gewoonweg mooi staat.

Respect voor The Queen

Nee, volgens stylist Lucas Armitage zit er een bewuste tactiek achter haar poederroze outfits. Aangezien koningin Elizabeth nogal van knalkleuren houdt, clasht ze hiermee niet met The Queen. "Door neutrale kleuren te dragen, toont ze dat ze de Queen niet wil overtreffen en dat ze respect heeft."

Zo min mogelijk aandacht

Ook zou één van de redenen kunnen zijn dat ze met deze 'basic' kleur zo min mogelijk aandacht probeert te trekken. Al sinds het moment dat Meghan aan Harry gelinkt werd, staat de hertogin volop in de schijnwerpers. Door qua kledingkeuze zo onopvallend mogelijk te blijven, hoopt ze hiermee wellicht dat niet alle aandacht naar haar gaat.

Al is dat tot op heden nog altijd niet het geval geweest...

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Flair | Beeld: ANP

De tientallen miljoenen kostende verbouwing van paleis Huis ten Bosch loopt ten einde. Binnen twee weken strijken Willem-Alexander en zijn gezin daar neer. Bekijk in Story de laatste foto’s voor hun verhuizing, waarop duidelijk te zien is dat het rijksmonument een onneembare vesting wordt...

Scheuren in muren en plafonds, kapotte daken en gevels, waterschade, asbest, houtworm, zilvervisjes, roest, ongeaarde stopcontacten: de gebrekenlijst op paleis Huis ten Bosch was lang nadat prinses Beatrix het pand had verlaten. Het paleis diende gereed gemaakt te worden voor koning Willem-Alexander en zijn gezin; een ingrijpende verbouwing en renovatie. Daarmee waren 40 maanden en meer dan 63 miljoen euro gemoeid. Maar de enorme klus is bijna klaar en het koninklijk gezin kan zich opmaken voor de verhuizing van Villa Eikenhorst naar de Wassenaarse vleugel van Huis ten Bosch. Nog voor oud en nieuw zal het gezin neerstrijken in het paleisgedeelte waar Beatrix van 1981 tot begin 2014 eerst met haar gezin en later alleen woonde. Het privégedeelte zal voor de koning onherkenbaar zijn; waar ooit ‘kleine hokkerige kamers’ waren en weinig daglicht, is rigoureus gemoder-niseerd. Ook aan de eisen en voorkeuren van het koninklijk gezin is voldaan: er zijn onder meer een spa en een kapsalon gebouwd. De fitnesszaal bevindt zich in een pand bij de tennisbaan en het zwembad, waar ooit een schuilkelder van 34x22 meter is aangelegd.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Met drie kids hebben prins William en zijn vrouw Kate Middleton een prachtig gezin. Zo blijkt maar weer uit een gloednieuw kiekje dat Kensington Palace zojuist heeft vrijgegeven.

Op de foto is te zien hoe de kleine George (5) en Charlotte (3) op een boomstam zijn geklommen, en hun ouders ernaast zitten. De jongste van het stel, prins Louis (7 maanden), houdt Kate in haar armen.

Kerstkaart

Het koninklijke gezin is op de kiek gezet door fotograaf Matt Porteous. De foto is genomen in Anmer Hall – een landgoed dat William en Kate als huwelijkscadeau hebben gekregen van koningin Elizabeth – en zal gebruikt worden voor de koninklijke kerstkaart van dit jaar.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram