Als er ergens een foto van de Britse koningin Elizabeth staat, draagt ze altijd een gekleurde outfit. Van felroze, knalgeel of felblauw. Maar haar schoondochter vertelt waarom ze toch altijd voor deze opvallende tinten kiest. 

Opvallen

Volgens haar schoondochter moet koningin Elizabeth opvallen zodat de mensen kunnen zeggen: 'Ik zag de koningin'.  Daarnaast zijn de opvallende kledingkeuzes voor de koningin om haar leidinggevende functie in de verf te zetten. Ze geven haar een zelfverzekerde uitstraling. 'De koningin is zich er altijd van bewust geweest dat ze zich van de massa moet onderscheiden. Daarom heeft mode altijd een belangrijke rol gespeeld', zei Caroline de Guitaut eerder in een reactie aan The New York Times.

Nooit impulsief

Karl-Ludwig Rehse, die sinds 1988 kledij maakt voor de royal, vertelde aan CNN dat de koningin nooit op het laatste moment beslist wat ze zal aantrekken. 'Het is niet zo dat de koningin volgende week ergens naartoe gaat en denkt: 'Wat ga ik dragen?' Soms liggen de kledingkeuzes zes maanden of een jaar op voorhand vast'.

Beeld: Stringer (ANP) | Bron: Nieuwsblad.be

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)
 

Ter ere van de 92ste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth vond gisteren een concert plaats in de Royal Albert Hall in Londen. De koningin was aanwezig, samen met prins Charles, prins William, prins Harry en zijn toekomstige vrouw Meghan Markle.

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, kon er helaas niet bij zijn. Hij is herstellende van een heupoperatie, die hij aan het begin van deze maand onderging. Ook prins William zijn vrouw, Kate Middleton, moest verstek laten gaan. Het duurt tenslotte nog maar een paar dagen voor ze zal bevallen van hun derde kind.

Een bont gezelschap had de eer voor te koningin op te treden; onder andere Sting, Shaggy, Tom Jones en Kylie Minoque zongen de koningin toe. Op een gegeven moment gingen de koningin en haar zoon het podium op en werd door de aanwezige muzikanten een luid ‘Happy Birthday’ ingezet.

Harry en Meghan

Kleinzoon Harry en verloofde Meghan trokken zoals verwacht veel bekijks, vooral de kledingkeuze van Meghan was een geliefd onderwerp. Alle modegoeroes lijken het er over eens dat haar marineblauwe jurk van Stella McCartney haar de gewenste elegante uitstraling bezorgde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP