Als er ergens een foto van de Britse koningin Elizabeth staat, draagt ze altijd een gekleurde outfit. Van felroze, knalgeel of felblauw. Maar haar schoondochter vertelt waarom ze toch altijd voor deze opvallende tinten kiest. 

Opvallen

Volgens haar schoondochter moet koningin Elizabeth opvallen zodat de mensen kunnen zeggen: 'Ik zag de koningin'.  Daarnaast zijn de opvallende kledingkeuzes voor de koningin om haar leidinggevende functie in de verf te zetten. Ze geven haar een zelfverzekerde uitstraling. 'De koningin is zich er altijd van bewust geweest dat ze zich van de massa moet onderscheiden. Daarom heeft mode altijd een belangrijke rol gespeeld', zei Caroline de Guitaut eerder in een reactie aan The New York Times.

Nooit impulsief

Karl-Ludwig Rehse, die sinds 1988 kledij maakt voor de royal, vertelde aan CNN dat de koningin nooit op het laatste moment beslist wat ze zal aantrekken. 'Het is niet zo dat de koningin volgende week ergens naartoe gaat en denkt: 'Wat ga ik dragen?' Soms liggen de kledingkeuzes zes maanden of een jaar op voorhand vast'.


Beeld: Stringer (ANP) | Bron: Nieuwsblad.be

Was prinses Diana zwanger op het moment dat ze overleed? Dit gerucht doet al jaren de ronde. Een patholoog heeft het lichaam van de overleden prinses opnieuw onderzocht en geeft antwoord op die brandende vraag: Nee, Diana was niet zwanger.

Geen bewijs

Er gaan allerlei verhalen rond over de prinses en haar overlijden. Een zwangerschap van haar vriend Dodi Al-Fayed is daar één van. Richard Shepherd, een forensisch patholoog, kan dat verhaal in ieder geval uit de wereld helpen. Volgens hem is er geen enkel bewijs dat ze zwanger was op het moment dat ze overleed. 'Er is geen pathologisch bewijsmateriaal dat prinses Diana zwanger was. Sommige vrouwen zeggen wel dat ze weten dat ze zwanger zijn vanaf het moment van de bevruchting. Misschien was zij één van hen?', aldus de patholoog.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP 

De vriendschap tussen Meghan Markle en Serena Williams is volgens de tennisster een hele bijzondere. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares appen elkaar bijna dagelijks en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

Close

'Ik heb haar vanmorgen nog ge-app't. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest,' aldus Serena. De tennisster was samen met haar man Alexis Ohanian aanwezig bij het huwelijk van Meghan en prins Harry op 19 mei, wat zeer veel indruk op haar maakte. 'Ik had het gevoel onderdeel te zijn van een stuk geschiedenis. Over een paar jaar kijken we hierop terug en dan besef je dat dit een moment is dat niemand ooit vergeet. De hele dienst was prachtig, maar om mijn vriendin zo gelukkig te zien was het allermooiste.'

Wimbledon

Meghan kwam op haar beurt Serena aanmoedigen op het toernooi van Wimbledon deze zomer, samen met haar schoonzus Kate.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP