Als er ergens een foto van de Britse koningin Elizabeth staat, draagt ze altijd een gekleurde outfit. Van felroze, knalgeel of felblauw. Maar haar schoondochter vertelt waarom ze toch altijd voor deze opvallende tinten kiest. 

More content below the advertising

Opvallen

Volgens haar schoondochter moet koningin Elizabeth opvallen zodat de mensen kunnen zeggen: 'Ik zag de koningin'.  Daarnaast zijn de opvallende kledingkeuzes voor de koningin om haar leidinggevende functie in de verf te zetten. Ze geven haar een zelfverzekerde uitstraling. 'De koningin is zich er altijd van bewust geweest dat ze zich van de massa moet onderscheiden. Daarom heeft mode altijd een belangrijke rol gespeeld', zei Caroline de Guitaut eerder in een reactie aan The New York Times.

Nooit impulsief

Karl-Ludwig Rehse, die sinds 1988 kledij maakt voor de royal, vertelde aan CNN dat de koningin nooit op het laatste moment beslist wat ze zal aantrekken. 'Het is niet zo dat de koningin volgende week ergens naartoe gaat en denkt: 'Wat ga ik dragen?' Soms liggen de kledingkeuzes zes maanden of een jaar op voorhand vast'.


Beeld: Stringer (ANP) | Bron: Nieuwsblad.be

De Deense prins Henrik overleed vorig jaar op 83-jarige leeftijd. De echtgenoot van koningin Magrethe leed aan de ziekte van Alzheimer. De herdenkingsdienst vond precies een jaar geleden plaats, daarom herdenken de Denen vandaag hun prins.

Een speciaal herdenkingsconcert werd georganiseerd in de paleiskerk van Fredensborg Slot. Hier waren de koninklijke familie, vrienden, vertegenwoordigers en (oud-)medewerkers bij aanwezig. Muziekstukken klonken door de kerk geheel naar de muzieksmaak van wijlen prins Henrik. Ongeveer 130 gasten waren bij deze ceremonie aanwezig.

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

 

De babyshower die Amal Clooney en Serena Williams organiseerden voor Meghan Markle, heeft een flink bedrag gekost. E! rekende uit dat de twee vriendinnen van de Hertogin van Sussex zo'n 84.000 dollar (74.000 euro) neerlegden voor het feestje woensdag.

De shower vond plaats in het penthouse van het Mark Hotel aan de Upper East Side van Manhattan. Om de locatie wat sfeervoller te maken, zouden Serena en Amal voor duizenden dollars aan bloemen hebben besteld. Gasten kregen als cadeautje een koffer van luxe-merk Away mee naar huis.

More content below the advertising

George Clooney

Mensenrechtenadvocate Amal en haar man George zijn bevriend met Meghan en haar echtgenoot prins Harry. De acteur nam het onlangs nog op voor de Hertogin, die sinds haar huwelijk met de Britse prins voer is voor roddelbladen en -blogs. 'Ze is zeven maanden zwanger en ze wordt opgejaagd en zwartgemaakt op dezelfde manier zoals dat bij Diana gebeurde. De geschiedenis herhaalt zich, en we hebben gezien hoe dat is afgelopen,' aldus de filmmaker.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP