Onze koning zit allesbehalve stil. Zo houdt hij zich nu opeens weer bezig met babyvoeding. En dat terwijl zijn dochters allang uit de luiers zijn en beslist geen baby’s meer zijn…

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Geen zorgen, er is geen nieuw prinsesje of prinsje op komt. Woensdag 28 maart opent koning Willem-Alexander in Nunspeet de uitbreiding van babyvoedingsfabriek Nestlé. Dat is nogal een belangrijk evenement. Er is namelijk wereldwijd steeds meer vraag naar gespecialiseerde babyvoeding. Zo wordt er komend jaar 4000 ton extra geproduceerd door de Nederlandse fabriek. Belangrijk voor onze economie dus, vandaar dat de koning zich er eventjes mee bemoeit.

Startschot

De koning geeft het startschot voor de uitbreiding en krijgt een rondleiding door de fabriek. Ook wordt hem alles verteld over baby’s en eten. Zo komt er ook een speciale babyvoeding op de markt die geschikt is voor kindjes met een levensbedreigende eiwitallergie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Door: Libelle | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

Meghan Markle zou in de gelukkigste periode van haar leven moeten zitten nu ze met haar grote liefde is getrouwd. Maar de voormalige Hollywoodactrice is juist doodongelukkig. Althans, dat claimt haar vader Thomas Markle.

Pijn

Dat Meghan niet gelukkig is, is volgens haar vader te zien aan haar glimlach. 'Ik heb haar glimlach jaren gezien. Ik wéét hoe ze lacht. En ik vind de glimlach die ik nu zie niet leuk. Het is er een waar de pijn vanaf te lezen is,' zegt hij tegen Daily Mail. Ze zou doodsbang zijn in haar nieuwe rol als hertogin en de druk die daarbij komt. 

Hoge prijs

De kersverse hertogin van Sussex heeft ook moeite met de overstap van het leven als actrice naar dat van een publiek figuur. Meghan heeft haar carrière moeten opgeven om met Harry te zijn, en dat eist volgens Thomas zijn tol. 'Je betaalt een hoge prijs om van die familie deel uit te mogen maken,' aldus de vader van Meghan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Hollandse Hoogte

Google vindt ongeveer 623 miljoen resultaten als je zoekt naar ‘prince Harry’. Want de Britse prins is razend populair.

Geen Harry

Zeker nu hij getrouwd is met de beeldschone Meghan Markle, is hij een geliefd persoon waar veel over wordt geschreven in de media. Maar wat maar heel weinig mensen weten, is dat hij helemaal geen Harry heet. Wat? Ja, echt. We verzinnen het niet. Prins Harry heet helemaal geen Harry.

Maar Henry

Zijn voornaam is namelijk: Henry. De jongste zoon van de kroonprins, prins Charles en zijn overleden vrouw prinses Diana, heet voluit Henry Charles Albert David. Bij de geboorte bepaalde zijn moeder gelijk dat hij nooit Henry genoemd zou worden, maar dat dat slechts een officiële benaming zou zijn. Diana heeft ervoor gezorgd dat iedereen hem gewoon Harry noemt en niet Henry. Ook na haar dood is dat niet veranderd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Libelle.nl