Onze koning zit allesbehalve stil. Zo houdt hij zich nu opeens weer bezig met babyvoeding. En dat terwijl zijn dochters allang uit de luiers zijn en beslist geen baby’s meer zijn…

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Geen zorgen, er is geen nieuw prinsesje of prinsje op komt. Woensdag 28 maart opent koning Willem-Alexander in Nunspeet de uitbreiding van babyvoedingsfabriek Nestlé. Dat is nogal een belangrijk evenement. Er is namelijk wereldwijd steeds meer vraag naar gespecialiseerde babyvoeding. Zo wordt er komend jaar 4000 ton extra geproduceerd door de Nederlandse fabriek. Belangrijk voor onze economie dus, vandaar dat de koning zich er eventjes mee bemoeit.

Startschot

De koning geeft het startschot voor de uitbreiding en krijgt een rondleiding door de fabriek. Ook wordt hem alles verteld over baby’s en eten. Zo komt er ook een speciale babyvoeding op de markt die geschikt is voor kindjes met een levensbedreigende eiwitallergie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Door: Libelle | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

De Britse koninklijke familie is een prinsje rijker. Hertogin Kate is vanmorgen bevallen van een kerngezonde jongen. Moeder en zoon maken het goed.

De royal baby is geboren! Vanochtend werd bekend dat hertogin Kate was opgenomen in het ziekenhuis, slechts een paar uur later werd de geboorte van het prinsje aangekondigd. De Britse hertogin is om 11.01 bevallen van een jongetje. Prins William was bij de bevalling aanwezig. 

Verheugd

Het Britse volk is enorm blij met de komst van de koninklijke spruit, maar ook de koninklijke familie kan het geluk niet op. Kensington Palace laat weten dat de Queen 'verheugd' is met de geboorte van haar kleinzoon.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP

Kate Middleton is bevallen van een jongetje. Dat heeft Kensington Palace zojuist bekend gemaakt.

Zware zwangerschap

Het was wederom een verschrikkelijke zwangerschap voor Kate. Net zoals tijdens de zwangerschap van George en Charlotte had ze last van extreme misselijkheid. Toch was de wens om het gezin verder uit te breiden groot en nam ze daarmee de risico's voor lief. En wellicht dat ze het allemaal kan vergeten nu haar derde kindje met prins William geboren is.

Hertogin Kate bevallen

Op 22 maart verscheen Kate voor het laatst in het openbaar zodat ze kon genieten van haar zwangerschapsverlof. De laatste loodjes zitten er nu officieel op, want het prinsje is geboren! Op 4 september werd de zwangerschap aangekondigd, op 23 april werd het kindje geboren. Van de uitgerekende datum tot het geslacht: alles hield het stel geheim. 

Bevalling

Kensington Palace meldt dat het prinsje vanochtend om 11.01 uur ter wereld is gekomen. Prins William was aanwezig bij de bevalling. Moeder en zoon maken het goed. De naam van het jongetje is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP