Onze koning zit allesbehalve stil. Zo houdt hij zich nu opeens weer bezig met babyvoeding. En dat terwijl zijn dochters allang uit de luiers zijn en beslist geen baby’s meer zijn…

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Geen zorgen, er is geen nieuw prinsesje of prinsje op komt. Woensdag 28 maart opent koning Willem-Alexander in Nunspeet de uitbreiding van babyvoedingsfabriek Nestlé. Dat is nogal een belangrijk evenement. Er is namelijk wereldwijd steeds meer vraag naar gespecialiseerde babyvoeding. Zo wordt er komend jaar 4000 ton extra geproduceerd door de Nederlandse fabriek. Belangrijk voor onze economie dus, vandaar dat de koning zich er eventjes mee bemoeit.

Startschot

De koning geeft het startschot voor de uitbreiding en krijgt een rondleiding door de fabriek. Ook wordt hem alles verteld over baby’s en eten. Zo komt er ook een speciale babyvoeding op de markt die geschikt is voor kindjes met een levensbedreigende eiwitallergie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Door: Libelle | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

Meghan Markle heeft haar leven als Hollywoodster moeten opgeven, maar Harry's ex kan nu weer doen en laten wat ze wil. En dat doet de 29-jarige Cressida Bonas. De blondine is uit de kleren gegaan voor een pikante fotoshoot.

Pikante fotoshoot

Tussen 2012 en 2014 was het volstrekt ondenkbaar dat Cressida een naaktshoot zou doen. De socialite had toen een relatie met prins Harry. Maar nu hoeft ze zich niet meer te houden aan koninklijke regels. Cressida is uit de kleren gegaan voor een campagne voor vis, en daarom poseert ze er met één.

Vrienden

Harry en Cressida zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De blondine was ook aanwezig bij Harry en Meghans bruiloft.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Doria, de moeder van Meghan Markle, kan haar geluk niet op. Ze is dolblij voor haar dochter en schoonzoon, en kan niet wachten om haar kleinkind te verwelkomen.

Verhuizing?

Meghans moeder kijkt enorm uit naar de komst van haar kleinkind, meldt Daily Mail. Doria zou zich al flink aan het voorbereiden zijn. Volgens de Britse website is ze de afgelopen maand gezien bij een les in kraamzorg. Insiders beweren zelfs dat Doria haar leven in Los Angeles achterlaat, om haar dochter in Londen te helpen met de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP