Kinderen blijven natuurlijk altijd een mix van beide ouders. Toch is er soms net iets meer van de een te herkennen in een zoon of dochter. Zo ook bij onze prinsesjes. Wie van de drie lijkt het meest op Máxima? 

Lees ook: Zo zag Máxima er vroeger uit

Amalia

Qua uiterlijk lijkt onze kroonprinses het meest op haar vader en vooral ook haar oma Prinses Beatrix. Zeker op deze foto zijn de gelijkenissen goed te zien!

 

Koning Willem-Alexander en zijn dochter Prinses Catharina-Amalia #Koningsdag #Tilburg #WA50 #vaderendochter ?ANP

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Alexia

Met haar lieve sproetjes is Alexia sprekend Máxima in haar jongere jaren. Van de drie prinsesjes heeft Alexia het meest van haar moeders uiterlijk meegekregen. 

© RVD / Jeroen van der Meyde

Ariane 

Het jongste telg is toch echt wel een combinatie van haar twee ouders. Van alle twee zijn er wel wat gelijkenissen in haar terug te vinden!

© RVD / Jeroen van der Meyde

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RVD & Getty Images

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP