Meghan zit momenteel in Canada en prins Harry zou snel volgen. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat de twee zich voorgoed gaan vestigen in het land. Ze hebben namelijk al hun personeel van Frogmore Cottage al ontslagen.

En daarmee lijkt de verhuizing al vrij definitief. Een bron verklaart aan de Daily Mail dat twee personeelsleden hun biezen mochten pakken. 'Een huishoudster en een conciërge die permanent in Frogmore Cottage woonden, hoeven niet meer terug te komen.'

Article continues after the ad

Ontslagen

Toch zijn ze niet compleet werkeloos: ze hebben een andere rol gekregen in Buckingham Palace. Ook een aantal kamermeisjes en chefs zijn de laan uitgestuurd. 

Windsor 

Hoewel Meghan dus nu al in Canada zit, leek het stel altijd nog hun thuis in Windsor te willen behouden. De bedoeling was dan ook om de tijd te gaan verdelen tussen de twee landen. Nu lijkt het er dus op dat ze wel degelijk willen gaan settelen in Canada. De Queen zou dan ook niet echt te spreken zijn over deze beslissing. 'Ze is kwaad dat Harry en Meghan Frogmore Cottage pas nog lieten renoveren, wat is betaald van belastinggeld', aldus de bron. Het royal koppel kreeg dit geld juist omdat ze van Windsor hun vaste verblijfplaats zouden maken, maar dat blijkt dus niet meer het geval te zijn.

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.