Prins Albert van Monaco en zijn Charlène lijken elkaar de ruimte te geven om zich met anderen te vermaken. Zij werd al eens betrapt met een knappe miljonair en nu wordt hij beschuldigd van overspel...

Vraagtekens

In de loop van de jaren zijn er al heel wat vraagtekens gesteld bij het huwelijk van Albert en Charlène. Houden ze van elkaar of sloten zij een verstandshuwelijk om Monaco van een troonopvolger te voorzien? De twee lijken een gescheiden leven te leiden en van warmte tussen de twee lijkt geen sprake te zijn.

Overspel

Charlène werd gelinkt aan ex-vriend en rugbyspeler Byron Kelleher én aan een rijke man waar ze het tijdens een vriendenvakantie heel gezellig mee leek te hebben. Ook Albert zou een scheve schaats rijden. Twee Mexicaanse televisiepresentatrices weigerden om op zijn avances in te gaan. 'Hij wilde met mij het bed delen! Zijn argument voor seks was dat hij heel mooie kinderen maakt.'

Vrij huwelijk?

Het wakkert de geruchten aan dat de twee een vrij huwelijk hebben. Een insider zei eerder: 'Ze zijn een heel modern paar. Mensen die elkaar vrijlaten en elkaar taken uit handen nemen wanneer dat zo uitkomt...'

Lees het hele verhaal nu in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Sinds de verloving van prins Harry en zijn Meghan Markle bekend is kan men nog maar over één ding praten. Hun bruiloft. En dan in het bijzonder wie verantwoordelijk is voor de trouwjurk van Meghan Markle. Vorige week gingen de geruchten dat modehuis Erdem (favoriet van Kate) of Ralph & Russo (die de jurk voor de verlovingsfoto's maakte) de taak zouden krijgen. Niets blijkt minder waar. 

Schijnbaar koos Meghan niet voor Erdem en ook niet voor Ralph & Russo. Nee, ze heeft nu al meer gemeen met schoonzus Kate dan menig mens weet. Kate zei namelijk ja tegen William in 2011 in een ontwerp van Alexander McQueen. Het lijkt dus helemaal geen gekke keuze dat ook Meghan voor dit modehuis kiest. 

Over een paar maanden weten we het in ieder geval zeker. Nog even geduld.

Beeld: ANP | Bron: Vanity Fair

Auteur Oscar van den Boogaard beweert een buitenechtelijk kind van prins Bernhard te zijn, maar mocht het Nederlandse koningshuis een DNA-onderzoek eisen dan zou hij dat met moeite overwegen.

Waarheid

"Gedwongen worden zou me zwaar vallen, het zou mijn soevereiniteit in het gedrang brengen, maar ik vind het een overweging waard. Laster is mijn verhaal overigens niet", zegt Van den Boogaard in een interview in het Belgische tijdschrift Humo. "Met mijn waarheid breng ik noch de koninklijke familie, noch de monarchie in diskrediet. Het is een verhaal over de liefde!"

Kindsoldaat

Boogaards "verhaal over de liefde" heeft betrekking op zijn net verschenen boek Kindsoldaat. Met de historische roman wil de 53-jarige schrijver uiteenzetten hoe de verhoudingen tussen zijn moeder, prins Bernhard en Boogards 'echte' vader er precies uitzagen. De vader bij wie Boogaard opgroeide, werkte in de staf van Bernard. Boogaards moeder was in de jaren vijftig werkzaam aan het hof van Juliana.

Angst

De Nederlandse schrijver voorspelt dat een mogelijk DNA-onderzoek bij prinses Beatrix niet in goede aarde zou vallen."Ik denk dat een familie het heel onprettig vindt als zoiets gebeurt. Ze zitten daar absoluut niet op te wachten. Ik kan me ook de angst voorstellen dat ik het juridisch hard zou proberen te maken (...) Ik zou Beatrix wel willen ontmoeten, ook al heb ik haar door de hele situatie tot nu toe altijd een enge vrouw gevonden."

Beeld: Edwin Smulders | Nu.nl