Meghan Markle heeft het allemaal: een knap gezicht, een leuke stijl én een mooi lichaam. Dat laatste komt echter niet vanzelf. De verloofde van prins Harry zweert namelijk bij een bepaald type pilates om in shape te blijven. In een interview met Women’s Health vertelt Meghan openhartig over de moeite die ze ervoor doet om fit te blijven.

Yoga-instructeur als moeder

De moeder van Meghan is yoga-instructeur, dus ze heeft het belang van lichaamsbeweging en gezonde voeding al van jongs af aan meegekregen. Toch heeft Meghan haar lichaam naar eigen zeggen niet te danken aan yoga, maar aan Pilates Platinum: een bepaalde vorm van pilates, die door een goede vriendin van Meghan is bedacht.

Motiverend

‘’Er zijn zo veel work-outs die je een keer uitprobeert om er daarna nooit meer naar terug te keren. Heathers studio is precies het tegenovergestelde,’’ vertelt Meghan. ‘’Je blijft om verschillende redenen terugkeren. Ten eerste: je lichaam verandert vrijwel direct. Geef het twee klasjes en je ziet het verschil. Ten tweede: Heather is geweldig. Als instructeur, als vriendin, ze is inspirerend op elke manier. En tot slot: De mensen in de klasjes zijn cool, niet pretentieus en heel motiverend. En dat zegt alles over Heathers energie.’’

Hard werken

Pilates Platinum wordt uitgevoerd op een zogeheten Megaformer. Deze manier van sporten zou de weerstand van geïsoleerde spiergroepen verhogen en je lichaam tot het uiterste uitdagen. Verwacht geen rustmomentjes, want deze work-out laat je een maximaal aantal calorieën verbranden in een minimale tijd. Op een zeer efficiënte manier worden spierkracht, gespierdheid, balans en flexibiliteit opgeschroefd. Over Pilates Platinum zegt Meghan dan ook: ‘’De resultaten zijn ongelofelijk.’’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: Libelle | Beeld: ANP

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images