Het is bekend wie hoogstwaarschijnlijk de maid of honour is tijdens (en voor) het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Haar beste vriendin Jessica Mulroney. Niet zo gek dat Meghan voor haar kiest, want als weddingplanner heeft ze al bakken ervaring.

Een bron vertelt aan Vanity Fair: 'Zij is degene die Meghan helpt om de belangrijke beslissingen te maken. Ze hangen dagelijks aan de telefoon om ieder element van de grote dag te bespreken. Van de jurk en bloemen tot de canapés en fotografie.' Daarmee wordt de druk die op Meghan's frêle schouders ligt toch net iets meer draagbaar.

Meghan Markle's maid of honour

Maar wie is Jessica eigenlijk? Het is in ieder geval duidelijk dat ze elkaar al ontzettend lang kennen, maar dat is niet het enige waarom ze bekend staat. Omdat ze een stylist in Toronto is met de juiste connecties is het begrijpelijk dat Meghan naar Jessica gaat voor advies. Helemaal omdat ze zich ook specialiseert in huwelijken.

Daarnaast zijn Jessica en haar man Ben bijzonder belangrijk geweest voor het koppel. Toen het nieuws naar buiten kwam dat de twee een relatie hadden was Harry in Toronto. Hij verbleef met Meghan in het huis van Jessica in Ben tot de storm ging liggen. 

De volgende foto's laten in ieder geval zien hoe close de twee met elkaar zijn:

 

Happy wife happy life #fakehoneymoon. #MJxItaly #positano #posivibes

Een bericht gedeeld door Jessica Mulroney (@jessicamulroney) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

President Fonseca van Kaapverdië is op staatsbezoek in Nederland en dat is reden genoeg voor Máxima om een speciaal sieraad uit de kast te pakken. Ze verrast het hele land met de bijzonder broche die ze op haar jurk heeft gespeld.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Bling bling

Onze koningin schoof aan bij het staatsbanket dat zij met haar man Willem-Alexander heeft georganiseerd in een oranje one-shoulder-jurk van Claes Iversen. Die jurk is al speciaal, maar al helemaal door de broche die ze erop droeg.

Devant de Corsage

Ze droeg namelijk de zogeheten Devant de Corsage: een unieke broche die we voor het laatst in de jaren 80 in het openbaar hebben gezien. Toen droeg prinses Juliana ‘m nog. Het is een kostbaar ding: de broche bestaat uit 214 briljant geslepen diamanten en een 30 karaat grote gele diamant. In 1879 al ontving koningin Emma de broche al als nationaal geschenk. Een prachtig erfstuk dus, dat al generaties lang meegaat en nog altijd beeldschoon is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: ANP

Geheel onverwachts is Meghan Markle, Duchess of Sussex, gisteravond opgedoken tijdens de uitreiking van de Britse Fashion Awards. Daar verscheen ze als verrassing op het podium om een prijs uit te reiken aan de ontwerpster van haar bruidsjurk van modehuis Givenchy, Clare Waight Keller.

De buik

Voor alle aanwezigen in de Royal Albert Hall in Londen – inclusief Clare – kwam Meghan’s bezoek als een complete verrassing. Ineens was ze er. Hoewel er een groots applaus was voor de winnares van de British Womenswear Designer of the Year, waren alle ogen uiteraard gericht op ‘de buik’, die de royal nu écht niet meer kan verhullen.

Beeldschoon

In een strakke, elegante zwart fluwelen japon – van Givenchy, of course – verscheen Meghan op het podium, waar – vol in de spotlights –  duidelijk werd dat de hertogin inmiddels al op, of zelfs al over de helft van haar zwangerschap is. Met haar donkere haar strak in een lage knot, haar signature naturel make-up, stijlvol zwart gelakte nagels en haar handen om haar buik (waar volgens kenners niet één maar zelfs twee kindjes in bivakkeren) gevouwen, vormde de vrouw van prins Harry een beeldschoon plaatje.

‘Deze vrouw is geweldig’

Nadat Meghan Clare op het podium eerde en de award overhandigde, nam de creatief directeur van het modehuis het woord om de hertogin te bedanken. “Deze vrouw is zo geweldig. Ik heb Meghan persoonlijk leren kennen. Dat iemand zoals zij je vertrouwt tijdens een fantastisch moment in haar leven is voor mij een ongelooflijke eer. En ik kan je niet genoeg bedanken, omdat het een prachtig moment was. Bedankt”, aldus de designer.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Flaironline.nl