Bijna geen enkele royal wordt nog gespot zonder bloemenkrans. De klassieke tiara lijkt plaats te moeten maken voor dit fleurige ensemble. Van Máxima tot de hond van Tatiana Santo Domingo: zonder flowers tel je niet meer mee.

Article continues after the ad

Lees ook: Dit zijn de zomerse outfits van de royals

Máxima

Op de gedeelde verjaardag van kroonprins Pavlos van Griekenland (50) en zijn dochter Maria Olympia (21) liet onze Koningin zien dat ze niet vies is van wat nep bloemen op haar hoofd. Ze koos hierbij voor mooie, klassieke orchideeën. 

 

Quite an amazing Birthday! @mariechantal22 #queenmaxima #princeandrevolution #50and21 #balmasque'

Een bericht gedeeld door Privategg (@giancarlogiammetti) op

Amelia Windsor

Het nichtje van de Queen of England, Lady Amelia Windsor, liep voor Dolce & Gabbana met een flinke bloemenkrans op haar hoofd. Of ze deze ook in haar vrije tijd zou dragen is twijfelachtig: het staat haar in ieder geval erg goed!

 

When doing the groceries one must wear Alta Moda ???‍????

Een bericht gedeeld door Amelia Windsor (@amelwindsor) op

Cleo zu Oettingen-Spielberg

Cleo komt uit nobele familie van Baden-Württemberg en West-Bavaria. Ze laat hiermee zien dat ook zeker in Venetië een mooie krans niet misplaatst is.

 

???☕️ BRUNCH☕️ ? ??

Een bericht gedeeld door ?♦️CLEO♦️? (@cleovonadelsheim) op

Tatiana Santo Domingo

De schoondochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco ging een stapje verder en ging met de hele groep gehuld in bloemenkrans voor haar vrijgezellenfeest. Zelfs de hond ontsnapte niet aan deze nieuwste trend. 

 

Bridal shower, Monégasque style. #tatianasantodomingo #Monaco

Een bericht dat is gedeeld door @miss_nostalgiamc op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: Beau Monde