Koningin Máxima is één van de mooiste en stijlvolste royals ter wereld. Waar ze ook wordt verwacht, de aanwezigen vragen zich altijd af: wat draagt ze? En dat kan van alles zijn; van internationale designers als Valentino en Lanvin tot ‘onze eigen’ Claes Iversen. Afgelopen week liet Máxima haar goede vriendin Mariska Dietz een paar prachtige creaties voor haar selecteren bij de jubileumshow van laatstgenoemde ontwerper. 

Niet alleen in Nederland oogst koningin Máxima veel lof met haar schitterende garderobe, ook op de internationale mode-ladder staat ze hoog aangeschreven. Naast creaties van internationale couturiers draagt ze ook vaak prachtige ontwerpen van onder anderen de Deens-Nederlandse Claes Iversen –  vooral bij belangrijke gelegenheden. Vorige week presenteerde deze befaamde couturier zijn jubileum-show, waarbij Máxima wegens andere verplichtingen niet aanwezig kon zijn.

Mariska Dietz

Haar goede vriendin Mariska Dietz zat echter prominent op de eerste rij, zodat ze alle nieuwe creaties goed kon bewonderen. De band tussen Máxima en Mariska is hecht. De twee leerden elkaar kennen kort nadat Máxima een relatie kreeg met Willem-Alexander. De koning is op zijn beurt weer goed bevriend met Mariska’s echtgenoot, de steenrijke ondernemer Theo Dietz. De grootste passie die Máxima en Mariska met elkaar delen is hun liefde voor mode. Zo weet Mariska inmiddels feilloos in te schatten wat Máxima mooi vindt en wat niet. De kans is groot dat we onze koningin binnenkort zien stralen in één van de getoonde creaties. 

Beeld: ANP 

Meghan Markle ziet er elke keer weer uit om door een ringetje te halen. Ook haar zachte, egale huid straalt iedere keer. Hoe doet ze dat toch? Haar schoonheidsspecialiste doet een boekje open. 

Geen overbodige luxe

Als je naar haar volle lippen, prachtige jukbeenderen en bruine ogen kijkt, heeft het waarschijnlijk ook met goede genen te maken. Maar niets komt zomaar aanwaaien. Meghans schoonheidsspecialiste Nichola Joss is bijvoorbeeld al druk in de weer met het voorbereiden van de huid van de actrice voor de grote dag in mei. Want als je dacht dat je enkele dagen van tevoren kunt beginnen met smeren, dan heb je het goed mis. “Zeker als je een probleemhuid hebt, met bijvoorbeeld acne of littekens, moet je minstens 4 tot 5 maanden vooraf al beginnen met smeren, wil je resultaat kunnen zien”, vertelt Nichola. “Eens in de twee weken een behandeling is geen overbodige luxe.”

Gezichtsmassage

Maar grote kans dat je het niet wilt of kunt betalen om iedere twee weken langs de schoonheidsspecialist te gaan. Geen paniek! Je kunt zelf ook je gezicht insmeren en masseren. Maar wat is nu een goede gezichtsmassage? Het is simpeler dan je dacht. Verwarm eerst de olie tussen je handpalmen. Leg vervolgens je handen op je gezicht en wrijf langzaam naar buiten toe, richting je slapen. Als je dit een paar keer herhaald, totdat de olie zich op heel je gezicht bevindt. Dan ga je de olie 1 minuut lang masseren. Het is belangrijk om te beginnen in het midden van je gezicht en met je vingertoppen te masseren, van binnen naar buiten en van onderen naar boven.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP | Bron: Libelle 

Hoera! Queen Elizabeth is vandaag jarig. In de Royal Albert Hall viert de langszittende koningin van het Verenigd Koninkrijk haar 92e verjaardag. 

Hoewel het traditie is dat de Britse koningin haar verjaardag in besloten kring viert, is dat dit jaar anders. Vanavond woont Queen Elizabeth een groots verjaardagsconcert bij in de Royal Albert Hall in Londen. Onder andere zangers Tom Jones, Kylie Minogue, Sting en Shaggy zijn aanwezig om de koningin te entertainen tijdens "The Queen's Birthday Party", zoals het feest genoemd wordt. 

Dat Queen Elizabeth aanwezig is bij het concert, is zeker. Net als 'vele andere leden van de koninklijke familie'. Niet bekend is of haar zoon prins Charles en kleinzonen prins William en prins Harry het feest bijwonen. 

66 jaar koningin 

Elizabeth kwam ter wereld op 21 april 1926 en werd koningin in 1952, toen ze pas 25 jaar oud was. Inmiddels is ze al 66 jaar koningin van het Verenigd Koninkrijk. Ondanks haar leeftijd woont Queen Elizabeth nog regelmatig officiële gelegenheden bij. Dit in tegenstelling tot haar man prins Philip, die deze maand nog tien dagen in het ziekenhuis lag vanwege een operatie aan zijn heup. Hij stopte vorig jaar met werken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Reuters | Foto: ANP