Koningin Máxima was degene die de show stal tijdens het zonnige staatsbezoek aan Italië. Vooral de sleehakken die zij droeg zijn inmiddels niet meer aan te slepen. Sterker nog, de What For wedges zijn op de webshop van Paul Warmer al uitverkocht!

Lees ook: Dit prinsesje lijkt het meest op Máxima

Uitverkocht

De sleehak die de koningin in Parlermo droeg was zelfs zo populair onder de Nederlanders dat ze bij Paul Warmer al uitverkocht zijn. De schoenendesigner zette de wedges van het Franse merk in de uitverkoop, waarna ze 'slechts' €119 kostten. Een koopje voor onze Máx, die per jaar toch meer dan twee ton aan haar garderobe besteedt.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Igor Petyx / MEGA (Hollandse Hoogte) | PA Photos Ltd

Arianna Huffington, oprichtster van The Huffington Post, ontmoette Koningin Máxima op een financiële bijeenkomt in Zwitserland en raakte aan de praat. En wat kwam ter sprake? De nieuwe hobby van Máxima!

Tromgeroffel… Borduren! Volgens Máxima is het de perfectie manier om te ontstressen.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

De Zweedse prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel, viert vrijdag haar zesde verjaardag. Het Zweedse hof heeft traditiegetrouw nieuwe foto’s van de jarige vrijgegeven. De drie foto’s zijn in Haga Palace gemaakt door Erika Gerdemark.

Op een van de foto’s zit Estelle samen met haar broertje, prins Oscar, aan tafel achter een grote verjaardagstaart. Op de andere twee beelden poseert het Zweedse prinsesje in een lichtgrijs rokje met roze vestje.

23 februari 2012

Estelle werd op 23 februari 2012 geboren in een ziekenhuis in Solna. De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland of Oost-Götaland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

Door: Show.nl | Beeld: Facebook & Instagram