Vijftig worden is een mijlpaal waar menigeen tegenop ziet. Of Willem-Alexander er moeite mee heeft behoort tot het geheim van Villa Eikenhorst. Deze bekende vijftigers steken de koning een hart onder de riem.

 

Lees ook: Dit zijn de exen van koning Willem-Alexander

 

Mark Rutte

'Ik wens de koning natuurlijk een prachtige vijftigste verjaardag toe met - wie weet - ook een leuke verrassing.'

 

Jochem van Gelder

'Het is best een confronterende leeftijd. Ik ben nu bijna vier jaar verder en ik klamp me vast aan het idee dat vijftig het nieuwe veertig is. Het fysieke wordt wel minder, maar dat neem ik op de koop toe.'

 

Ton van Royen

'Het was mijn leukste verjaardag ooit. Dus ik wil tegen Willem-Alexander zeggen: 50 is oké! Geef er gewoon een positieve draai aan en vier groot feest.' 

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: Peter Smulders

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP