Wie dacht dat prins Harry zich zou settelen met een Britse schone heeft het mis. Hij is op één knie gegaan voor de Amerikaanse Meghan Markle, die zich na de voltrekking van hun huwelijk in mei zich Duchess mag noemen. Maar Meghan is niet de eerste Amerikaan die voor een royal valt...

Grace Kelly

De bekendste actrice die met blauw bloed trouwde is Grace Kelly. In 1956 gaf ze haar ja-woord aan prins Reinier van Monaco, nadat ze het jaar ervoor hem ontmoette tijdens het Cannes Film Festival.

Lee Radziwill

De naam zegt je misschien niks, maar Lee is toch echt de zus van Jackie Kennedy. Zelf trouwde Lee niet met Amerikaanse royalty, maar Poolse. Trouwde met een Poolse royal, Stanislaw Albrecht Radziwill. Het huwelijk hield tot 1974 stand.

Rita Hayworth

Rita Hayworth trouwde met prins Aly Khan. Saillant detail: dit was één van de maar liefst vijf mannen waar de femme fatale 'ja' tegen zei.

Lisa Halaby

Ze ontmoette haar man toen ze werkte voor de Royal Jordanian Airlines. In 1978 trouwde ze met koning Hussein van Jordanië en nu kennen mensen haar voornamelijk als Noor van Jordanië.

Kendra Spears

Kendra Spears was ooit bekend als model, maar nu inmiddels als de vrouw van Rahim Aga Khan. Nog steeds poseert ze voor de camera. Dat doet ze niet onder haar prinsessennaam, maar als Kendra.

Bron: Town & Country | Beeld: ANP

Over iets minder dan twee maanden is Kate Middleton uitgerekend van haar derde kindje. Het stel heeft al twee kinderen. Op 22 juli 2013 kregen ze George, op 2 mei 2015 gevolgd door Charlotte. 

In het Verenigd Koninkrijk rennen de mensen al massaal naar de wedkantoren om in te zetten op het geslacht, gewicht en de naam van de baby van Kate en William. Bizar. Het wedkantoor Paddy Power heeft zelfs alle weddenschappen tijdelijk on hold gezet. Dit omdat de meerderheid namelijk al zijn geld inzet op de naam Mary. Zal dit dan de naam worden van het derde kindje van Kate en William? 

Mary

Mary is een van de middelste namen van Koningin Elizabeth en het was ook haar grootmoeders naam, Queen Mary, getrouwd met George V.

Beeld: ANP | Bron: Elle

Voordat Meghan de liefde vond bij Prins Harry, zijn er nog wat mannen hem voorgegaan. De actrice is zelfs getrouwd geweest! Een aantal jaren terug was een gescheiden vrouw nog not done in het Britse Koningshuis, maar nu lijkt koningin Elizabeth Meghan te hebben omarmd. 

Trevor Engelson

De man aan wie zij al eerder het ja-woord gaf heet Trevor Engelson. Van 2011 tot 2013 waren de twee getrouwd. Volgens insiders was Meghan haar rol in de populaire serie Suits de reden van de breuk. Trevor was in Los Angeles films aan het maken, terwijl zij aan de andere kant van het land was voor opnames. Trevor werkt momenteel aan een 'fictieve' show over een Amerikaanse gescheiden moeder die naar Londen verhuist om met een Britse prins te trouwen. Klinkt bekend, lijkt ons.

Rory McIlroy

Deze relatie is nooit officieel bevestigd, dus of hij nu in dit rijtje thuis hoort... Volgens de Ierse fans in ieder geval wel. Zij vonden namelijk een filmpje van een gezamenlijke Ice Bucket Challenge, waarin ze het wel heel gezellig hadden. Ook werden ze samen gespot tijdens een etentje. Zouden ze dan toch? Bronnen ontkennen een relatie tussen de twee.

Cory Vitiello

Daarna volgde een serieuze relatie van twee jaar met de Canadese topchef Cory Vitiello. Hij was de man met wie ze samen was voor Prins Harry van 2014 tot 2016. Ze woonden zelfs samen in een townhouse in Toronto. Toch eindigde ook deze relatie omdat vermoedelijk voor beiden hun carrière op de eerste plaats kwam. Ook kwam Prins Harry in het spel toen ze nog officieel samen was met Cory. Oei! Harry zou dus mogelijk een steentje bij hebben gedragen aan de breuk.

Bron: Elle | Beeld: Instagram & Alberto E. Rodriguez (ANP)